Metaverse forum

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Balkonda bekledikçe Plesk manevi huzurun ruhunu rahatlatan gücünü hissetti ve tıpkı Diyojen'in hayatını fıçıda idame ettirdiği gibi yaşam alanını küçük bir balkonda oluşturma kararı aldı. Minimal, sakin, mahsur kalmış olmanın verdiği çaresizlik ve bol egzoz kokulu balkon artık bakış açısına bambaşka anlamlar yüklemişti. Bu balkondan asla eski kaos sever Plesk olarak çıkmayacaktı..
Balkondan çıktı sevgili @yeLda, Ekrem İmamoğlu sağolsun.:)
Hatta sonra bir cafede görülmüş, alış veriş de yapmış.
Yoksa her gün yeniden mi kendini balkona kilitliyor.
Nolamaz. :emoji_scream:
Diyojen gündüz vakti elinde fenerle dolaşıyormuş. Bunu görenler ''Diyojen, gündüz vakti elinde fenerle ne arıyorsun?'' diye sormuşlar. ''İnsan arıyorum, insan'' demiş.
Balkondan sonra aynı Plesk olmayabilir mi?:emoji_spy:

Nasıl ki Nazım sürgünde iken kendini bir ceviz ağacına benzetiyordu gülhane parkında. Ben de forumda içinden geleni söylede hararetli bir alıntı, Anlıkta bir yarmagül alkollü gönderisi altında bir beğeni butonu olarak anlamlandırıyorum kendimi ve bir bedene indirgenmek istemiyorum diyordu.

''Gelgitli forum ortamları insanı bazen fark etmeden akışa sürüklüyordu. İnsan bu akışta durup nefeslendikçe bir iç görü de geliştirebilirdi. Bu yüzden bazen dışında olmak içinde olmak kadar gerekliydi.''
diyerek o Diyojen alçak gönüllülüğü ile sabırla yeksan düşünüyordu.
Fakat söz konusu Galatasaray'ın galibiyeti ise bu alçak gönüllülük bir anda yerini heyecana bırakıyordu.
Ss'i gördüğü gün maça odaklanamadığını hatırladı bir an. Ayrılıklar acaba yeni kavuşmalar mı demekti?

Son düzenleme:
Geri