metalci kız iticiliği

Konu sahibi son olarak 2765 gün önce görüldü
id egoya sahip bu canlılar kendilerini ilber ortaylı kadar bilgili sanarlar. hor görmüyorum fakat anadolunun kenarında köşesinde olan bir üniversitenin reröre mühendisliğinden falan mezun olmuşlardır. saçlar da kırmızıysa dadından yinmez. aman diyim iki kelam edip dötünü kaldırmayın bu cicişlerin. he bi de, entel takılırlar en çok buna güliyom asdfghjk her türlü kezoluk beklenir bunlardan.

Nefes alıyorsa sorun yok arkadaşım :D sıkıntı yok Bir bayanın iticiliği olmaz çekiciliği olur sdgnsdklglnsdg

ulam bi de bunların biz gerçek metalciyiz bilmemkimi dinleyenler bebe işte,özenti onlar vs tarzları mevcut ki evlerden ırak
facebook profillerinde mutlaka kurt cobain resmi vardır.

deri tayt yazın sıkıntı hacı :/

Metalci bacıma karşı bir algı operasyonu yürütülüyor bu konuda.Kınım kınım kınıyorum :D Metalci kız iki adım öndedir :p

Ben öyle değilim. Tanıyın sevin beni .s
Bu dediğinin her modeli var metalci olmasına gerek yok. Ne moda olursa ona taş atma niyetinde herkes. Çoğu insan pop dinlerken onu yerer metali överlerdi. Metalci çoğaldı metali yerip kültür kokan hareketler moda oldu. Farklı olma çabası hep müziğin duygusunun farkında olan kaç kişi var ki?
Müziği ayrı tutun bu işlerden. Bir şey olunmak için bi tür dinlenmez. Bir türü dinleyen de böyle genellenmez.

Metal güzeldir ya sıkıntı yok, her insan dönem dönem kendini en bilgili sanar.

Geri