Metal Militia' nın evliliği. Temsili

Konu sahibi son olarak 2855 gün önce görüldü
5969261173_4b3dd6a4e5_b.jpg

Bir ara ben de kıyafetten tut,saç modeline kadar karar vermiştim ama sanırım onların modası gececek kjklşk

Dağılın, yılın yorumu geldi :D

Benimkinin modası geçmez canım, "Güllerin içindeeeen canım, koşarak koşarak düğüne geleceğim" :D

Bak o konuda haklısın canım güllerin modası hiç geçmiyor. Gülü severiz :p Yalnız o topuklularla koşarken dikkat et düğüne derken hastaneye gitmeyelim simli ve güllü olarak Şklşikkşşş

Tam da aklımdan bu geçiyordu, topuklu ayakkabı ile ayrıntı vermemiştim. Topuklu ayakkabım, gümüş rengi, her yeri simli olacak. İçine mi doğdu? :dyg:

Ben ne düğünlerde koşturdum topukluyla :D Hiçbirinde düşmedim, Mami'ye feda olsun :D

Hastaneye gidersek, dağılın ben hemşireyim diye bağırırım :D Sonra da işte cuk oturur MFÖ, Güllerin içinden diye :D

Dağılın, yılın yorumu geldi :D

Benimkinin modası geçmez canım, "Güllerin içindeeeen canım, koşarak koşarak düğüne geleceğim" :D

Bak o konuda haklısın canım güllerin modası hiç geçmiyor. Gülü severiz :p Yalnız o topuklularla koşarken dikkat et düğüne derken hastaneye gitmeyelim simli ve güllü olarak Şklşikkşşş

Metal dinleyen adamım ben :/

yapmayın :/

Çok da büyük hayaller değil olur olur o da olur

Oha,kendine müdahale edebilen hemşire en sevdiğim:dyg: Hissetmişsem demek ki bak renk olayına kadar gözümde canlandırdım :d Kuzum Mamiye tabii feda olsun da hani şöyle karşılıklı "Kırmızıyı severler,etsiz yemek yemezler, romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürler" parçası eşliğinde göbek atmayacaksak bir "Damat halayı" çekmeyeceksek olmaz yani di mi lnlhfjnk

Ya Mami giriş müziğini Metallica'dan seçeriz tamam ama anca bu kadar gerisi Ankaranın bağları yani kusura bakma khkhjkh

niv york niv york çalsa bari :/

halay da çekecek misiniz ?
Alıştıra alıştıra söyle, şuraya düşüp bayılırım

Tabi ne sandın :D
O gülü boşuna mı takıyoruz başa :D

"Ap koydum ap koydum" diye de devam edeceğiz :p

Nixie

Mami Mami Mamişen
Evleniyor meğerşem
Oh be sonunda
Oh be sonunda
Halay çekiyoz dur da