Metal Militia
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte sırf bu yüzden hala playboy kendisi :d
İşte sırf bu yüzden hala playboy kendisi :d
Benim hâlâ umudum var. :p
Hayır yani saçımı nasıl yapacağıma bile karar verdim sdfsdgfg
Ahahahah![]()
o gülleri yaptırma Sevilay![]()
Bir ara ben de kıyafetten tut,saç modeline kadar karar vermiştim ama sanırım onların modası gececek kjklşk
Bak o konuda haklısın canım güllerin modası hiç geçmiyor. Gülü severiz :p Yalnız o topuklularla koşarken dikkat et düğüne derken hastaneye gitmeyelim simli ve güllü olarak Şklşikkşşş
Dağılın, yılın yorumu geldi
Benimkinin modası geçmez canım, "Güllerin içindeeeen canım, koşarak koşarak düğüne geleceğim"![]()
Bak o konuda haklısın canım güllerin modası hiç geçmiyor. Gülü severiz :p Yalnız o topuklularla koşarken dikkat et düğüne derken hastaneye gitmeyelim simli ve güllü olarak Şklşikkşşş
Metal dinleyen adamım ben :/
yapmayın :/
İstediğin kadar metal dinle, o düğünde "Hayatı tesbih yapmışım" çalacak![]()
Oha,kendine müdahale edebilen hemşire en sevdiğim:dyg: Hissetmişsem demek ki bak renk olayına kadar gözümde canlandırdım :d Kuzum Mamiye tabii feda olsun da hani şöyle karşılıklı "Kırmızıyı severler,etsiz yemek yemezler, romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürler" parçası eşliğinde göbek atmayacaksak bir "Damat halayı" çekmeyeceksek olmaz yani di mi lnlhfjnk
Ya Mami giriş müziğini Metallica'dan seçeriz tamam ama anca bu kadar gerisi Ankaranın bağları yani kusura bakma khkhjkh
halay da çekecek misiniz ?
Alıştıra alıştıra söyle, şuraya düşüp bayılırım
niv york niv york çalsa bari :/
En fazla "Gangnam Style" olur, gel anlaşalım![]()
yapmayın bakın haftaya Model konserine gidicem vazgecirtceksiniz beni :/
yapmayın bakın haftaya Model konserine gidicem vazgecirtceksiniz beni :/