Metafizik varlıklar ya da daha da bilinen adlarıyla cinler hakkında merak ettiğiniz sorularınız olursa buradan sorabilirsiniz .. Bildiğim kadarıyla cevap veririm inşaALLAH ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen gün mutfaktaydım çok sessizdi her yer anamgil 40. uykusunu uyuyordu kahve alcam bekliyorum suyu neyse bir ses erkek sesi desem değil kadın sesi desem değil sanki kulağımın dibin de şarkı söylüyor odama nasıl koştum hatırlamıyorum bu ne olaki :aeg:
Simdi soyle bir durum var, dayimin bir apartmani var, o evde uyuyan ya da uzun sure kalan butun erkeklere ( kiraci olsun evde o donem kalan akrabalar olsun) siyah golge gibi bir sey gorunuyor, bazen uykularindan uyandiriyor toplu halde basina dikiliyorlar. Bazen karsilarinda bekliyor. Buna inanmayanlar da vardi ve bizzat onlar da ayni seyden bahsetti. Kadinlara hicbir sekilde gorunmuyor. Neden butun erkeklere gorunuyor bize gorunmuyor sizce ?
Ebeveynlerin ahenkli bir şekilde horluyor olabilirler mi![]()
Offf çok fena anılarım var ya, ilkokul çağında haftada 3/4 defa aynı rüyayı görürdüm, rüyamda odamda uyanıyorm kapı eşiğinde salak salak pencereden bir şey gelecek diye tekrarlıyorum camdan karartı giriyor beni alıp yuksrı cıkarıyor (bu arada rüya oldugunun farkındayım) sonra korkudan uyan uyan diye bagırıp aşağı atlayıp uyanıyorum shjdjdkd sayısını ben hatırlamıyorum. Bir de rüyamda, rüya gördüğümün farkındayım bir gün yine akrabalar oturmuş salonda ağlıyorum uyandırın uyandırın beni diye herkes salak muamelesi yapıyor, aynı karartı geliyor beni götürürken kendimi uyandırıyorum.
Güzel bir rüya görüyorum takılıyorum luna park eğlence hatunlar burger king falan sonra yine aynı karsrtı geliyor. Yine mi sen diyorum shdjdj intihar ediyorum rüyamda uyanmak için shjdjd karartı, cadı falan yok artık ergenliğimden beri, ya bildiğin bela gibi hayvan, insan bazen aile bireylerinin kılığına girip takılıyor benimle sonra gerçek şekline bürünüyordu.
Kabus görmüşsün bol bol ..
koskoca aegishjhalmur'a burger king'te takılmak yakışmadı, nusr-et yazmanı beklerdim.![]()