messi’ye giydirilen siyah tül pelerin

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
gündem oldu epey. kimisi eleştirerek en azından bir süre sonra çıkarıp ülkenin formasıyla fotoğraf vermesi gerektiğini yazmış. kimisi bu bir gelenek haline gelebilir ve dünya kupasına ev sahipliği yapan ülkenin geleneksel bir eşyası/kıyafeti kaptana hediye edilebilir diye yorumlamış. kıyafetin ismi “bişt” imiş ve genellikle katar erkeklerinin kullandığı bir kıyafetmiş.

haydiii sizler de yorumlara… tartışalım bu mühim meseleyi…

şu şekil sahaya inmek yakışırdı messiye....

gece-goren-10-serum-yer-katar-in-dunya-kupasi-15441722_9949_osd.jpg

1.69 m lik adam
O piti piti karamela sepeti

yani dünya kupası bu zamana kadar avrupa'da pek çok ülkede, meksika'da, japonya ve güney kore'de falan düzenlendi ama ben hiçbirinde kutlama esnasında futbolculara yerel kıyafet giydirildiğini hatırlamıyorum. bu araplara özgü olmuş. olsun messi, ya güney afrika'da kupa kaldırsaydın? 1-2 kişisel eşyanı bezle örtüp mızrağı verirlerdi eline.

fantezi tadında bir gece olduğu için giydirildi belki de, sormak lazım katarlılara ama önce şeyma subaşı'na sormak lazım, o iyi bilir nerede giyilir nerede çıkarılır. ben gereksiz bulan taraftayım tabii ki. hayatımda ilk defa messi alsın diye kendimi adadım, hak etmedim böyle pis bir görüntüyü. bizim ülkede olsa ne giydiririz acaba? rte ceketi mi?

Bizim erkeklerden birisi giyse ona ne dersiniz Allah için konuşun :)

Futbol kültürünü bilmiyorum ama bence abartılacak bir şey yok gibi

Geri