Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu öğretmenlerin çekdiği ne yaa sosyal bilgilerde zordu yani. Branşında iyiiymiş![]()
Herkes öyle düşünüyordur inşallah =)
Güzel yerde görev yapıyormuş..
İstanbul çekilmiyor.. (=
öğrenciyim. harika bi işin var dersen külahları değişiriz
Dayakçıyım .. İsteğe göre kiminin bedenini kiminin zihnini dövüyorum .. Seni de döviim mi![]()
Herkes öyle düşünüyordur inşallah =)
Güzel yerde görev yapıyormuş..
İstanbul çekilmiyor.. (=
Kimyagerim
Hayalini siz kurarsınız artık![]()
Valla ben öyle düşünmüyorum kardes. Bi sürü çocuğa neler yaptınız hepiniz aynı değilsiniz diyemiyorum çünkü hepiniz aynisiniz:p benim de çocuklarım var tv de gördüm o gazları atıyorsunuz ayıp valla bu vatanın çocuklarsiniız hepiniz uymayin siz o vali ye
Bana c4 patlayıcalar nasıl yapılıyor bir formülünü verirmisin. izmir foçada bişi denicemde . :S
Valla ben öyle düşünmüyorum kardes. Bi sürü çocuğa neler yaptınız hepiniz aynı değilsiniz diyemiyorum çünkü hepiniz aynisiniz:p benim de çocuklarım var tv de gördüm o gazları atıyorsunuz ayıp valla bu vatanın çocuklarsiniız hepiniz uymayin siz o vali ye
Sassy Girl
Konuyu uzattım kusura bakma..
Cevap hakkı doğuyor sadece.
Tartışma ortamına dönsün istemem ama en azından kendimi ifade edeyim dedim..
Sassy Girl yine bir konu açtı ve beşinci sayfaya doğru gidiyor .. Sinir oluyorum yahu![]()
Bana c4 patlayıcalar nasıl yapılıyor bir formülünü verirmisin. izmir foçada bişi denicemde . :S
Bunu buaya yazacak kadar cesaretim yok İzmir'e dokunma çadır kuralım sana orda yap :haha: Google amca çok güzel anlatıyor buraya yazacağına şimdi yapmıştın ama neyse :dyg: