Mesleğinden Sıkılan Var mı?

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
Şu günün şartlarında tükenmişlik sendromu yaşamamak mümkün değil. ne kadar istekle arzuyla hevesle işinizi yapmak isteseniz da egoist yöneticilerin manipülasyonuna maruz kalmaktan adeta zorla tükenmişlik sendromuna sokuluyoruz.

Okul yüzünden mesleğime başlamadan sıkıldım resmen.

Sahsen muhasebecilik ile hayata baslamayi dusunuyordum lakin. O kadar bunalticiydi ki. Biraktim.

Sonrasinda soforluk ve arac alim satim isine girdim.

Memnunum. Mutluyum. Huzurluyum.

Parasi cok iyi gerisi de muhim degil suan

Sıkılmak değil fazla radyosyona maruz kaldım metangazı ve doğalgaz koklamaktan 7/24 kafam güzel gezdim.sonra serbest piyasa 10 kuruşa aldığım işi işciye 1 kuruşa yaptırıp parayı buldum.Şirketin ödemeyip taktığı senetle varlığı kaybettim.Allah cezamı verdi.Şimdi radyosyonlu günlerime tekrar dönmeyi düşünüyorum.hadi hayırlısı

Gece gündüz didinerek edindiğim mesleğimi keyifle,hevesle, sevgi ile yapıyorum. İlerleyen yıllarda sıkılmaktan çok yorulabilirim belki ama böyle mutluyum:)

Meslegimi seviyorum baska bir is yamazdim. Meslekten degil de muhattab oldugum bazi insanlardan diyelim.

Hem yorucu hem rahatlatıcı.:sırıt:

Asla işimden sıkıldığım bir gün olmadı. Sıkıntı çıkaran insanlar oldu.:sırıt:

Sikilabilcek bir meslegim yok. Zevk icin bile ucretsiz yapilan bir meslegim var
zaman zaman acaba daha bilimsel bir brans mi tercih etseydim desemde
daha sonra ilgi alani olarak tamam ama yasam tarzi olarak bana uygun olmadigini dusunurum.
Cunku yaptigimiz is yasam alanimizi belirliyor.

Arac,tapu, gib, ptt, sgk hay bilmem neyinin neyi lan.
Sıkıldım ha diye darlanmadigim gün yok ama hani derler ya ekmek parasi hah iste kredi parasi naparsin mecburuz

Hey gidi heyy :wink:

kalp.gif

Geri