Mesele hükümet

Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü
Alçakca oyun kuranlar zaten kendilerini ap açık belli ediyorlar her zaman.
Nerde ne zaman ve hangi vakit olduğunun pek önemi yok her vakit her yerde rast geliyoruz artık şu sıralar.
Gelmeye de devam edeceğiz de.
Onlar için durmak yok çünkü emellerine kavuşana kadar yakıp yıkmak onlar için mübah.

Belkide vicdanlarımız köreldiği için bunlar başımıza geliyordur.Belkide suç birazda bizdedir.Hükümeti suçlamak çok yersiz ellerine geçen fısatı kaybetmiyorlar.Neyse eski sevgilim bu gece mesaj atmadı gideyimde devriye gezen polise molotof atayımda hakkımı arayayım

Yazan kisinin Adi soyadi var .

En azindan buralarda paylasilan rumuzlu yalanci sahtekar Tweetlerden biri degil.

O zamanlari cok iyi hatirliyorum. Milyonlarca lira yardim gelmisti dünyadan Türkiyeye. Ama bir türlü yapamamisti hükumet konteynirlari. Millet sogukta yatmisti, cadirlarda.

Allah bir daha o günleri göstermesin.

Suçlu daima aranmalı buna kimsenin lafı yok.
Ancak suçlu yakıp yıkarak değil doğru yollardan aranmalı ve bunu yapabilen insanlarımız da var.
Sen suçluyu ararken suçlu duruma düştükten sonra senin ondan ne farkın kalır ki.

Bu olayı , bu tarz durumları 1980 den beri yaşıyan bir ülkeyiz.Bizim kendi insanızmızda saygı kalmamışken , bizim kendi olgumuzu bile doğru bir şekilde dile getirememişken, senin dedğin 5 şıkla mı ölçülüyor olaylar... Oradaki insanlar arkasında siyaseti bırakın , Şile de aynısını yaşadık oradan 60 gün sonra çıkarıldılar.Ben sosyal demokrat bir insanım.Ailem öğretmen , bizelere maaş kesim cezası veren devlette AKP değildi , oyüzden olaylara birazdaha objektif bakınız..

mesele o yada bu olmamalı mesele işçinin çiftçinin halidir.bu ülkede bir iktidar ve muhalefet var bu ülkede her zaman bir iktidar ve muhalefet vardı ve işçi- çiftçi her zaman ezildi.Roller değişiyor ezilen değişmiyor.Hükümet olan partiyle muhalefet olan partiyi değiştirin bundan farklı bir şey olmayacaktı.Düzen değişir düzülen değişmez mantığı yı-kı-la-cak.

Mesele, bu çarpık sistem. Hepsi bu. Boşuna yemeyin birbirinizi...

Onlar ümidin düşmanıdır, sevgilim,
akar suyun
meyve çağında ağacın,
serip gelişen hayatın düşmanı.
Çünkü ölüm vurdu damgasını alınlarına :
- çürüyen diş, dökülen et-,
bir daha geri dönmemek üzere yıkılıp gidecekler,
Ve elbette ki, sevgilim, elbet,
dolaşacaktır elini kolunu sallaya sallaya,
dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle : işçi tulumuyla
bu güzelim memlekette hürriyet.
Bursa da havlucu Recebe,
Karabük fabrikasında tesviyeci Hasana düşman,
fakir köylü Hatçe kadına,
ırgat Süleymana düşman,
sana düşman, bana düşman,
düşünen insana düşman,
vatan ki bu insanların evidir,
sevgilim, onlar vatana düşman…
Nazım Hikmet
6-7 Aralık 1945

Mesele bu.

99 depremi kader tmm, allah'ın afeti insanoğlu müdahele edemez ama soma bi ihmal diyoz kaç gündür. soma madenleriyle ilgili önergeyi onaylamayan allah mı, la olm güvenlik önergesi sadece ya onaylasan nolur. hani tedbiri alıp takdiri allaha bırakıyoduk? devleti sorumlu tutmayalım da yunanistana mı kakalayalım anasını satim.

Bunlar engerekler ve çıyanlardır. Bunlar ekmeğimize, aşımıza göz koyanlardır...

99 depremi kader tmm, allah'ın afeti insanoğlu müdahele edemez ama soma bi ihmal diyoz kaç gündür. soma madenleriyle ilgili önergeyi onaylamayan allah mı, la olm güvenlik önergesi sadece ya onaylasan nolur. hani tedbiri alıp takdiri allaha bırakıyoduk? devleti sorumlu tutmayalım da yunanistana mı kakalayalım anasını satim.

Soma' da yangın kader, tedbirsizlik ihmal. Aynı şey depremde de geçerli değil mi? Deprem kader, tedbirsizlik ihmal. Binlerce insan tedbirsizlik ve arama kurtarmanın yetersizliğinden ölmedi mi?

O önergeyi alıp böyle çok müstakil bir yerde okuyunuz. Kabul edilseydi bu yangın olmayacaktı ha! Bence sen git yunanistana kakala :)

Soma' da yangın kader, tedbirsizlik ihmal. Aynı şey depremde de geçerli değil mi? Deprem kader, tedbirsizlik ihmal. Binlerce insan tedbirsizlik ve arama kurtarmanın yetersizliğinden ölmedi mi?

99 depremi ile şimdiki imkanlar aynı be abi, deprem ile maden olayı çok başka. bak mesela kimse van depreminde devleti sorumlu tutmadı.

99 depremi ile şimdiki imkanlar aynı be abi, deprem ile maden olayı çok başka. bak mesela kimse van depreminde devleti sorumlu tutmadı.

Çünkü Van depremi zamanında hükümeti düşürmeye yönelik provokatörler yoktu. Ama şimdi ne yazık ki kol geziyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyoruz (:

1999 ve 2014 teknolojisini kıyaslayan beyinede hasta oldum. Ne hükümetle nede Tayyiple şahsi bir problemim var. Ama ağzı bozuk, halkına sürekli hakaret ve küfür eden, bir söylediği bir söylediğini tutmayan, bu ülkeye yarardan çok zararı dokunan (bknz: Fetullah Gülen)resminin önünde secde edilen, Allah'ın yer yüzündeki namzeti gösterilen, dini işine geldiği gibi kullanıp insanların inançlarını sömüren, yargı hukuk insanlık ahlak hiç birini tanımaya, canı isteyince bir paşayı içeri tıkıp canı isteyince çıkaran, insanları kürt türk alevi sünni diye ayıran Atatürk'le kendini kıyaslayan, Ata'ma zerre saygısı olmayan bir başbakan her kim olursa olsun is-te-mi-yo-rum. Bu kadar net.

Çünkü Van depremi zamanında hükümeti düşürmeye yönelik provokatörler yoktu. Ama şimdi ne yazık ki kol geziyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyoruz (:

Canım benim o provakatörlerin başı Fatullah Gülen'dir. Tayyip'in kankası olan hani.

O önergeyi alıp böyle çok müstakil bir yerde okuyunuz. Kabul edilseydi bu yangın olmayacaktı ha! Bence sen git yunanistana kakala :)

bebeim benim, ay yüzlüm, dolma dudaklım. anlamana bi olay ile yardımcı olacağım şimdi:
şirketinin aracı ile kış ayında seyahate çıkıcaksın zorunlu bu seyahat para kazanıyosun çünkü, baktın bi araca tekerlekler kış ayında yolculuk etmeye uygun değil kontrol ettirilmesi, gerekliyse değiştirilmesi lazım. yazdın şirkete bi dilekçe, onaylanmadı değişmedi tekerlekler ama sen bu yolculuğu yapmak zorundasın para kazanıyosun çünkü. neyse çıktın yola, gizli buzlanma var araba kaydı girdin bariyerlere sen artık mefta.

yukarıdaki metine göre kim sorumlu tutulmalıdır? ehehe

Geri