Mesela Ben Admin Olsam...

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
ben kimseyi banlamam herkes kendini savunsun bi de onlarlan mı ugrascam....mısırımı patlatır da gelirim hatta.

FL Studio programını kullanmayı unutmuşum. Öncesinde şahâne eserler yapıyordum.

• Beğen
Tepkiler: X
ben admin olsam sevmediklerim için botlar sokardım ve sürekli rencide ettirip, laf soktururdum o botlara... sevmediklerimi de asla banlamazdım ama yorum yapabilme haklarını ellerinden alırdım. lafları yiyip yiyip otursunlar... zorlarına giderse girmezler zaten. mis....
iyi ki admin değilim.
yapmam zaten öyle aşk olsun.

ben sadece yazları admin olmak isterdim.

• Beğen
Ben admin olsam ilk banlayacağım kişiyi biliyorum :emoji_smiling_imp:
Şaka şaka (bu aralar banlanma korkum var içimden gelen ama yazamadığım yazılar da )

başlık "ben admin olsam..." diye değiştirilse daha tatlı olur bençe.

ben admin olsam X'i banlardım, şey yazardım açıklamaya da "ben ekonomistim" kdkdk

takribi iki saat "anna, shini, siri, w" -shini's friends-olarak istişare eder, yüksek divan kurulunu toplardık, oylamalar yapardık, sayarken yanlışlık olurdu, anlaşamazdık.

şöyle ki, shini istiyordu ki X'in kanını alıp laboratuarda inceleyelim. siri sürekli "kaç para ulan bi forum" diyordu. nilü o sıra paralarını sayıyordu, anna "allahım isyan etmiyorum" diyordu. ben muhtemelen kitap okurken uyuyakalmıştım. neticede, 3 saat sonra oy çokluğuyla banını açardık, nilü red oyu vermiş çünkü...

kızları admin yapın

• Beğen
Düsüncesi bile ürkütücü.

ilk işim tüm rankları alırdım.
hak ediş, istatistiksel verilerle rank dağılımı yapardım..
elveda çetecilik, elveda çirkeflik-arkadaşlık başka-..hoş geldin kapitalist rekabetçi sistem, birbirlerini yemelerinden büyürdüm..

Son düzenleme:
L_ yi takip eder açığını arardım Sjsssj

• Kahkaha
Tepkiler: L_
Geri