mescitsiz okul kalmasın projesi

Konu sahibi son olarak 1512 gün önce görüldü
kişi başına ortalama beş cami düşüyor. cami bolluğundan mümin kardeşlerimiz hangi camide namaz kılacaklarını şaşırıyor. insan vakfı, böyle bir konuda duyarlı davranıp mümin kardeşlerimizin mümin sıpaları için de bir güzellik düşünmüş. aro hepücüünden. kaynak.

peki okullarda eğitim de verilecek miymiş? arasıra cebir falan da ögretilsin. hiç olmazsa namaz vakitlerini takip edecek kadar bir eğitim verilmeli. hem bir okul yüzlerce ögrencili oluyor. hatta bazı ilçelerden kalabalık okullar varmış. bunlarda mescit yeterli olmaz. selatin camii uygun olur.

Din dersinin bile seçmeli olduğu bir dönemde her okulda mescit olmasının istenmesi ilginç. Ayrıca müsait yerler var ise Olsun tabii ibadetini eda etmek isteyenler için güzel de keşke aynı istekler ve cabalar her okulda mutlaka olması gereken kütüphane etüt sınıfı laboratuvar için de gösterilse.

Amaç fetö gibi cemaatleri çoğaltıp şükür ettirmek

Allağuakbar.

Yıllar evvel benim düşündüğüm 'Muavinsiz taxi kalmasın' pırocem ile aynı zeka noksanlığı ve gerekliliği taşıdığı için pıroceyi geliştiren ve onaylayanlarla aynı bardağın içindeki süte Oreo bandırıp yemek isterdim.

c5a655324114f0a758f11b5ebbb27d39.jpg

Camii karlı bi kuruluş bir yapı değil.

Yani vatandaşlardan bahsediyorum. Yönetenler ve çalan çırpan için camii ve dinlerden güzel ne olabilir ?

sözcü yazımdan

Önümüzdeki pazar gecesi 3. Advent.

ayakkabısız ve montsuz çocuk kalmasın diye karşılık vereceğim konu başlığı ve açıklama.

Geri