Mescid-i Aksa konusu..

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Daha önce bir yazımda İsrail'in bu savaşları bahane edip onların uydurma inaçlarına göre Mescid-i Aksa'nın yıkılması söz konusu olacak demiştim.

Enteresandır Bugünlerde de bu konu televizyonlarda yoğun şekilde konuşuluyor.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yani bir bomba atilsa yikilmasi muhtemeldir diye dusunuyorum. Gorunmez ordularin veya tanri'nin buna pek mudahale edecegini sanmam.

Fil suresinde olan mistik olayin tekrarida olmayacaktir.
Zira ebabil kuslari filleri durdurabilir ancak fuzeleri durduramaz.

Heç bişi düşünecek halim kalmadı.

akışına saldık artık..

Yani bir bomba atilsa yikilmasi muhtemeldir diye dusunuyorum. Gorunmez ordularin veya tanri'nin buna pek mudahale edecegini sanmam.

Fil suresinde olan mistik olayin tekrarida olmayacaktir.
Zira ebabil kuslari filleri durdurabilir ancak fuzeleri durduramaz.
10 yıllardır Mescid-i Aksa'nın altında kazı çalışmaları sence neden yapılıyor bunu anlatırmısın lütfen.

Ve o levha nerededir sence?

Dedi hz internetin sözcüsü🤣🤣
Ağam bırak bu ayakları, tesafüfen bir yahudi anne ve babanın evladı olarak doğsaydın bu halinle en büyük müslüman düşmanı bir Yahudi olurdun. Yani ezbere atıp tutuyorsun, inancını araştırıp bulmadın,.........

Ya Bu şerefsiz Yahudiler Allah'ı inkar eden mahluklar daha Ne konuşuyoruz?

Çocukları kaçırıp organlarını satan insanlar bunlar ya da küçük kızlar adalara kapatıp tecavüze uğratıp şantaj yapan Allah'ın tüm elçilerini inkar edip öldürenler bunlar Daha saymamı ister misiniz?

Ancak gülersin @kamil0920, birisi sana benzeri bir başlıkta "sen hasta birisisin" demişti. Şimdi o cümle aklıma geldi.

Allahi inkar etmiyorlar ya. Yehova var diyorlar ya
Yehova Şahitleri bana Bodrum'da ulaştı merak etme kitaplarını verdiler okudum gittim yüzlerine bazı gerçekleri vurunca bir daha gelme dediler🤣🤣🤣🤣

Tabii siz beni bahçede görüp bahçıvan sanıyorsunuz değil mi pardon pardon🤣

Yehova Şahitleri bana Bodrum'da ulaştı merak etme kitaplarını verdiler okudum gittim yüzlerine bazı gerçekleri vurunca bir daha gelme dediler🤣🤣🤣🤣
Gerçekler? Yav tümü bir inanç, inacın gerçekle ne alaksı olur. Yani seninkisi de gerçek dışı onunkiside, diğerininkiside,........

Gerçekler? Yav tümü bir inanç, inacın gerçekle ne alaksı olur. Yani seninkisi de gerçek dışı onunkiside, diğerininkiside,........
Bu dediğine kendin inanıyor musun gerçekten? Hayır öyle olsaydı Hz internetten her duyduğunla karşıma gelip poz kesmezdin! Yoyo tipi insanlara en basit örneksin.

Bu dediğine kendin inanıyor musun gerçekten? Hayır öyle olsaydı Hz internetten her duyduğunla karşıma gelip poz kesmezdin! Yoyo tipi insanlara en basit örneksin.
Söylediklerimin internet ile nasıl bir alakası var açıklarmısın?
İslam, Hiristiysnlık, Yahudilik, Hindu,...... bunların tümü inanç değilmi?
Senin kafan sadece karışık değil, birisinin söylediği gibisin sanki.
Adam akıllı bir açıklama yapacağını zannetmiyorum, zekan yetmez malesef.

10 yıllardır Mescid-i Aksa'nın altında kazı çalışmaları sence neden yapılıyor bunu anlatırmısın lütfen.

Ve o levha nerededir sence?
Hayir siz ihtiyarlarin soruyla soruya cevap verme tuzagina dusmeyecegim.
1- yahudilerde tanri var
2- seni bahcede gorduk bahcivan zannetmedik.
Uzatma ihtiyar!

Mersin'de yapilan kazilara odaklan.

Geri