Mesajlara geç cevap veren insan

Konu sahibi son olarak 2695 gün önce görüldü
-

* Ne samimiyetsizsin sen öyle, öldürülesiye dövülmesi gereken insan, vurun vurun.
* Ne kadar geç cevap verse de dakikada cevap verdiğimiz kişi.

Ben bazen çok geç cevap veriyorum telden kaynaklanıyor :D 0 tusu basmıyor o yüzden :) Birde 3 kere yes tusuna basmam lazım eski telde 1 kerede hal oluyordu o yüzden geç cevap veriyorum :)

işi olma ihtimali %80
işi varmış gibi gösterip umursamama ihtimali %20 =)

gelen mesaj önemsiz birinden oldugunu düsünerek mesaji önemsemeyen insan

* Uyuyor olabilir.
* Tl'si kalmammış olabilir.
* Görmemiş olabilir.
* Meşgul olabilir.
* Karşısındaki insanla kavgalı olup kendince tavır alıyor olabilir.

gelen mesaji onemsemiyor
ve ya biriyle konusuyor ola bilir :)

Zihinsel çarpıtmalardan kendinizi koruyunuz.

Meşguldür efendim...Hiçbirşey yapmadığınız halde neden sizi iplemiyor olsun ? farz edelim ki iplemiyor,bu size ne kaybettirir yada sizden ne götürür ? şimdi sakinleşin meşguldür canım deyip size iyi gelecek bir işe odaklanın.

Git, bi kasik suda bog.

sen ben hepimiz...bir iliskinin ocaktaki sıcaklıgı ile mikrodalgaya sokulası hali baskadır arkadasım bak zor bir mantıktan girdim.

Telefon rehberimde kayıtlıysa zaten önemli biri olmasa ekli olmazdı oyuzden yazdığın da iplememe durumu olmaz karşımda ki insan sabırsızın önde gideniyse 1saniyelik durumu 1 saatlik durum konumuna getirir onu iplemem işte :d

eger geç cevap veriliyosa kesin başka bişeyler ugraşıyodur:D ki ben hemen cevap verme taraftarıyım..ama sabırlada beklerim cevabı..:cici:

eger geç cevap veriliyosa kesin başka bişeyler ugraşıyodur:D ki ben hemen cevap verme taraftarıyım..ama sabırlada beklerim cevabı..:cici:

Senmi hemen cevap verme taraftarIsIn? Memnun oldum bende ondan ama senin daha sabIrLIn olanIndan, bir yerden sonra ta$anIndan ..

Senmi hemen cevap verme taraftarIsIn? Memnun oldum bende ondan ama senin daha sabIrLIn olanIndan, bir yerden sonra ta$anIndan ..

bende memnun oldum sanırım ödeştik şu 3 gün içinde:lutfen: ve bugün fazlasıyla yazdım tık yok hala !:icon_yillarcaezildi

Eğer konunun tam ortasında, pat diye gidiyorsa beyfendi/hanımefendi aynı şeyleri de bende yapacağım bilsin.

Yoksa tabi ki duymayabilir, duymayabilir, mesguldur, takmaz vb. şeyler konu olabilir. Ve ben de buna aynı şekilde sakinlikle karşılıyarak Takmam*

* Dövülesi kişi.

Valla görmemiştir ihtimali bana göre düşük.

Bu konuda şahsen ben çok titizimdir :) Forumda mesaj atarım birisine, diyelim 14.35, sonra bunun son aktivitesine bakarım, eğer 14.40 ı falan geçmesine rağmen bana geri dönmüyorsa gözümden düşer, daha mesaj falan atmam, yardım edeceğim konularda yardımda etmem :)

Geri