Mesaja Geç Cevap Verilmesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
hiç yapmam, yapanı da sevmem

geç cevap vermemek için 3 gün banyo yapmadığımı biliyorum

Cok hizliyim, sanirim hizimi gormemisligime borcluyum.

Zaten mesajın anlamı konuşamıyorum kısaca derdimi anlatayım, müsait olunca konuşalım yada görüşelim demektir.

İletişim kurmak güzeldir. Fakat teknoloji nerdeyse bütün mahremiyeti ortadan kaldırır hale gelmiştir. Elinden telefon düşürmeyen insanlardan hoşlanmam. Bir arkadaşımla oturup karşılıklı konuşurken, ailemle oturup sohbet ederken, yemek yerken, çalışırken mesajlara cevap vermem. Sonrasında dönüş yaparım.

İnanılmaz şiddetçi oluyorum bu konuda :T:

nezaketen cevap veriyorum onu da gec veriyorum anla artik mesgulum veya seninle konusmak istemiyorum mesaji iceren olay.

Reeldeki "olabilir, işi vardır" ibaresini sanal için kullanmak zor geliyor nedense.

cevap vermiosa işi olabilir yada denyodur karşı tarafıda düşünmeye bilir yada cevap bekleyen kişi foreveralone dur birini bulmuşken kaybetmek istemeyebilir ilgiye hasrettir insana hasrettir

hiç takmam
mesajlaşmayı sevmem zaten aramadan yanayım
bana biri bu konuda sitem ederse de buz keserim : )

Mesaja gec dönülüyor fakat sebep belirtilmiyorsa işim vardı dönemedim gibi umursamaz davranılıyorsa sinirleniyorum ona göre davranıyorum

Son görülme çıktı çıkalı ülkece rahatladık.

arkadaşsa belki sevişiyor işi var diye düşünmek lazım sevgilinse höööt dizlerini kırın :dd

Geri