Mesaja Bilerek Cevap Vermemek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ben olumlu ya da olumsuz cevap veririm.

Ayrıntıya takılan insanlar verdiğim cevaptan tatmin olmuyorsalar; bazen bilerek cevap vermediğim oluyor.

Yazmış olduğum İtlik ve Serserliğe Giriş kitabımın ilk sayfalarında yazan 1 konudur bu. Cevapsız bırakecaksıniz, ad'em yerine koymeyaceksıniz, küstêh oluceksinız.

:alkis:​

herkese yaparım ya. istisnasız herkese. en az yaptığım annem ve babam. mesaj yazmaya asırı üseniyorum......

belki tekrar yazacak
ver ver nereye kadar

Yapmamalıyız. Ama bilin bakalım kim sürekli yapıyor.. Sonra da diyoruz bu niye selam sabahı kesti. Keser tabi. Haklı.

Verecekseniz de biraz geç cevap verin belki cevap veremeyeceği zamana denk gelir

Belirli bir süre iletişim kurmuyor olduğum kişileri istisnasız hemen silerim. Cevap vermiyor olduğum birisi veya bana cevap vermeyen kişiyle işim olmaz.
Sıcak iletişim önemli, çünkü hayatımıza bir şekilde sürekli yeni insanlar giriyor.

Bana bazen toplu olarak gelirler ve evde enerji boşalması yaşarım. Ters bir şey dememek için cevap vermem ve beklerim, sakinleşince iyiyim canım sen nasılsın derim. tşk.

Ben bılerek vermıyorum.benım on mesajıma cevap vermeyen kısılerın mesajlarına neden cevap vereyım. benı umursamayanı bende umursamıyorum.

sızde oyle oyle yapin

Mesaj yazmayı sevmeyen birisi olarak uygun zamanda arayıp konuşmayı tercih ederim ve bu huyumu bilenler de doğrudan arar zaten.

Genelde gerek duymadığımda vermem.

Ben çok istiyorum da bana yapıldığın da hoşuma gitmiyor. Yapmamak için hassasiyet gösteriyorum.

anlayana cevap vermemekte bir cevaptır fakat milletimiz hayra yormayı sever. görmemiştir, müsait değildir, unutmuştur, geri döner dönmezse ararım vs.

bazısına şu mesajı yanıtlaki önü kesilsin demişliğim vardır, çünkü milletimiz hayra yormayı sever ve peşini bırakmaz.

Ben iyi ya da kötü muhakkak cevap veririm ya…

Geri