Sözlük Mesaj yazdıktan sonra taksiye binip giden tipler

• Kullanıcı RooKiE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Daha şimdi yazdın ya
Sonraki mesajı 40 dk sonra falan olur

Mesaj yazmak yerine doğrudan konuşulsa her şey daha kısa sürede ve daha anlaşılır şekilde çözülecektir.

ne bu aceleniz kardeşim?

Ben konuyu belki anlarim diye tekrar geldim ama, yok anlamiyorum .p
Ne oluyormus yani mesaj yazip taksiye binince ?

Burada anlatılmak istenen şu: Cem yılmaz gösterisinde şöyle bişey demişti: biri soru sorup wc ye gitmiş, cem de dedi ki soruyu sorup taksiye binip gittimi
ben de oradan yola çıkarak demek istiyorum ki, mesaj yazıyolar hemen cvp yazınca devamı yok. kaybolmuş karşındaki.
Ne kadar da karışıkmış ya aslında ben bile anlamadım

Takside de mesajlaşmaya devam eder

Oluyor ya çoğu zaman aynı anda başka başka işlerle ugrasanlarin dramı maalesef... neyse ki beni tanıyanlar bunu sorun etmiyor artık alistiklarindan...

Burada anlatılmak istenen şu: Cem yılmaz gösterisinde şöyle bişey demişti: biri soru sorup wc ye gitmiş, cem de dedi ki soruyu sorup taksiye binip gittimi
ben de oradan yola çıkarak demek istiyorum ki, mesaj yazıyolar hemen cvp yazınca devamı yok. kaybolmuş karşındaki.
Ne kadar da karışıkmış ya aslında ben bile anlamadım
Abi insanların işi gücü oluyor, sürekli mesaj yazamıyor olabilir mi? Böyle düşündün mü hiç?

yani biri mesaj atıyor aynı saniyede dönüyorsun ona rağmen mesajını görmüyor.
o an mesajı bırakıp aynı saniyede ruhunu mu teslim etti manasında demiş.
konuyu kimse anlamamış.
şair kinayeli yazmış ama o kadar ciddi yazmış ki herkes ticari taksi olarak algılamış konuyu xd

yani biri mesaj atıyor aynı saniyede dönüyorsun ona rağmen mesajını görmüyor.
o an mesajı bırakıp aynı saniyede ruhunu mu teslim etti manasında demiş.
konuyu kimse anlamamış.
şair kinayeli yazmış ama o kadar ciddi yazmış ki herkes ticari taksi olarak algılamış konuyu xd
Hay ağzına eline falan sağlık yahu

SİSTEMATİK VE KONTROLLÜ SOĞUTMA" dediğimiz, her insan evladının muhakkak bir kere de olsa yaptığı, hem ayranım dökülmesin.... Yok pardon bu örnek doru olmadı, sonuçta kimse yoğurdum ekşi demez, halbümse güzel ayran ekşi yoğurttan yapılır. İnsanlar bilmiyorlar, bilmediklerini de bilmiyorlar.

Ne diyorduk, he, diyetisyenlerin bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir sapıklığı titizliğinde , cevap vererek ama arayı da uzatarak... Aysel git başımdan ben sana göre değilimcilik, Aysel'i de seviyoruz ama, hayat bazan böyledir...

Geri