Daha şimdi yazdın ya
Sonraki mesajı 40 dk sonra falan olur
Sonraki mesajı 40 dk sonra falan olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de hiç sevmem telde konuşmayı. mesaj güzel ya. ama seri olacak ne öyle ara vermelerMesaj yazmak yerine doğrudan konuşulsa her şey daha kısa sürede ve daha anlaşılır şekilde çözülecektir.

Abi insanların işi gücü oluyor, sürekli mesaj yazamıyor olabilir mi? Böyle düşündün mü hiç?Burada anlatılmak istenen şu: Cem yılmaz gösterisinde şöyle bişey demişti: biri soru sorup wc ye gitmiş, cem de dedi ki soruyu sorup taksiye binip gittimi
ben de oradan yola çıkarak demek istiyorum ki, mesaj yazıyolar hemen cvp yazınca devamı yok. kaybolmuş karşındaki.
Ne kadar da karışıkmış ya aslında ben bile anlamadım
Kardeş daha yeni yazmış ama ya olamaz işiAbi insanların işi gücü oluyor, sürekli mesaj yazamıyor olabilir mi? Böyle düşündün mü hiç?
Sizin gibiler yüzünden strese giriyoruz. Bi de darlamaları yok mu? Zaten minicik ekran zar zor yazılıyor, bir de böyle olunca ekstra gerilim...Kardeş daha yeni yazmış ama ya olamaz işi![]()
Hay ağzına eline falan sağlık yahuyani biri mesaj atıyor aynı saniyede dönüyorsun ona rağmen mesajını görmüyor.
o an mesajı bırakıp aynı saniyede ruhunu mu teslim etti manasında demiş.
konuyu kimse anlamamış.
şair kinayeli yazmış ama o kadar ciddi yazmış ki herkes ticari taksi olarak algılamış konuyu xd
Forum oyunlarına geçelimYine bir şey anlamadım tşk