Mesaj yazdikdan sonra cevap gelmemesi

Konu sahibi son olarak 3026 gün önce görüldü
Mesaj yazdikdan sonra cevap gelmemesi

sinir oldugum bir durumdur

Sinirliysem cevap yazmam :) Cünkü sessizlik herkesi mahveder :)

O cevabı aticak atana kadar bunaltirim küfür bile edebilirim

Bkz; Yazar öfkesinden konu başlığını yanlış yazmış asdasdjk

eskiden olsa trip üstüne trip yapacağım durumdu ama artık ben de unutuyorum cevap vermeyi, çok sıradan bi mevzu gibi geliyo şimdi :D

Olabilir böyle şeyler bizde yapabiliriz ne var yani :p :D:D:D

engelle gitsin der ve engellerim .s.d

Kuruntulara sevkeden, bir sürü senaryo yazdırıp cevap geldiğinde tüm bunları çöpe attıran sinir bozucu durum..

kime yazdığıma bağlı eğer yakınsam biraz atamı konuşuyom ben diye 2. mesajı atarım. Eğer yakın değilsem unuturum bile yazdığımı.

Bunun birde hatlar gittiyse mesajın gitmeyen versiyonu mevcuttur. dikkat etmek lazım coğrafi fiziki durumları bilmeden trip atmayın :/

Bunu yapan bir kaç kişi tanıyorum burada :) Karşı tarafı kırıp kızdırdıklarının farkında bile olmazlar. Ben eğer birine çok kırgınsam bende cevap vermem , onun dışında her mesaja en azından bir cevap yazarım. Selam alırım en kötü ihtimalle ( tabiki mesajları silerken o anda gelen mesaj olup arada kaynayan mesaj yoksa )

Olumsuz şartlar dışında cevap verilmiyorsa,o kişinin saygınlığını bir gözden geçirmek gerekir.Nezaketen de olsa cevap veremiyorsan pes derler.

Bir kelimelik bi' cevap yazmaya bile mi değmiyorum diye düşündürür.

Cevap vermeme durumuna göre değişir.Zaten değersiz bir insan ise cevap atmamasını tınlamam ama benim için değerliyse o mesaja cevap gelecek arkadaş !Yoksa trip atarım hem de çok pis :hih:

Gelir gelir, sabırlı olun, stres yapmayın, muhakkak gelir.​

Çok beklersiniz skdj.

Bu üstteki bana bir keresinde bir ay sonra dönmüştü. Mevzuyu unutmuştum.

Geri