Mesaj Sorunum var yardım edin

Konu sahibi son olarak 1855 gün önce görüldü
Arkadaşlar Benim Telefonuma 1 Saat içinde 3 Defa Tele Sks mesajları geliyor ve ben çıldırdım.
En kötü yanı ise Hattım Faturalı. Başka bir numaraya geçiş yapamıyorum, farklı farklı numaralardan geliyor yemin ederim telefonu kırcam o derecede sinirleniyorum.

en sonunda bu tele seksi Arayip bir dünya küfür etmeyi düşünüyorum ne yapsam bilemedim bu lanet olasıca mesajlardan nasıl kurtulacağım bilgisi olan varmı?

Gelen mesaj metinleri : sadece kisacik bir etek ve sirilsiklam bir sekilde aramani bekliyorum. Cok sabirsiz ve heycanliyim bekletme ve ara. ''Numara.''

Merhaba canim bugun yumusacik bir sohbete ihtiyacim var beni ararmisin bekliyorum bu numaradan ''Numara.''

Heycanli dakikalar gecirmek için seni seçtik !!

Sanki oyun oynuyoruz Pikacu seni seçtim Ateş topu !!
mesajlarda Türkçe harf yok. Yardım edin lütfen telle melle pek alakam olmadığı için yardım istedim. :)

eğer belli bir numaraysa kim arıyor ya da kara liste programında o numarayı engelleyebılırsın
hatta kara liste programında bir beyaz liste oluşturup seni aramasını istediğin numaraları
mesela sadece rehberini buna açabilirsin.
BURADAN İNDİREBİLİRSİN

eğer belli bir numaraysa kim arıyor ya da kara liste programında o numarayı engelleyebılırsın
hatta kara liste programında bir beyaz liste oluşturup seni aramasını istediğin numaraları
mesela sadece rehberini buna açabilirsin.
BURADAN İNDİREBİLİRSİN

Tek bir numara ile mesajlar gelmıyor, Bir sürü değişik numalardan aynı mesajlar geliyor. Yardım için Teşekkürler
Fakat yeterli değil üzgünüm

Tek bir numara ile mesajlar gelmıyor, Bir sürü değişik numalardan aynı mesajlar geliyor. Yardım için Teşekkürler

beyaz listeyi yaparsan mesela bir süre sadece rehberine kayıtlı olan nolardan mesaj gelir onun haricinde gelmez , beyaz liste dener misin ?
bu arada birşey değil .

beyaz listeyi yaparsan mesela bir süre sadece rehberine kayıtlı olan nolardan mesaj gelir onun haricinde gelmez , beyaz liste dener misin ?
bu arada birşey değil .

bunu yapmayı çok isterdim fakat kullandığım numara farklı kişiler farklı numaralardan mesaj gelme ve mesaj yollama gibi çok durumum oluyor, yani rehberimde olmayan kişiler, arkadaşlar, veya bana ulaşmak isteyen herhangi birileri oluyor o yüzden o dediğinizi yapamam ki :(

bunu yapmayı çok isterdim fakat kullandığım numara farklı kişiler farklı numaralardan mesaj gelme ve mesaj yollama gibi çok durumum oluyor, yani rehberimde olmayan kişiler, arkadaşlar, veya bana ulaşmak isteyen herhangi birileri oluyor o yüzden o dediğinizi yapamam ki :(

belki başka arkadaş bi çözüm söyler :cici:

Alışveriş ile alakalı bir şey ise bana da geliyordu kotondur cobalttır falan geliyordu bir süre sonra o numaralardan mesaj gelmemeye başladı bilmiyorum birşeyde yapmadım ama kendi kendine gelmemeye başladı.

belki başka arkadaş bi çözüm söyler :cici:
çok tşk ederim yardımın için spam mesaj gibi program varmıdır acaba :)

Alışveriş ile alakalı bir şey ise bana da geliyordu kotondur cobalttır falan geliyordu bir süre sonra o numaralardan mesaj gelmemeye başladı bilmiyorum birşeyde yapmadım ama kendi kendine gelmemeye başladı.
Hayır Alış veriş değil Tele Sx ne yazikki, inşallah senin kisi gibi olur bir süre sonra kesilir ama sanmıyorum sürekli geliyor

çok tşk ederim yardımın için spam mesaj gibi program varmıdır acaba :)

Hayır Alış veriş değil Tele Sx ne yazikki, inşallah senin kisi gibi olur bir süre sonra kesilir ama sanmıyorum sürekli geliyor

Hattın neyse müşteri hizmetlerini ara daha mantıklı onlar ordan iptal veya abonelikleri silsin yada engellesinler. :)

Mesaj farkli farkli numaralardan geliyor olsada buyuk ihtimalle ayni yerdir numarayi arastir ve buldugun yerden numarani sildir

Farkında olmadan telefon ile bir linke tıklamışsındır yada bilmeden onay vermişsindir babama da aynı şey olmuştu hiç farkında olmadan oluyor bu tür şeyler o numarayı arayıp nonu kayıtlarından sildir eğer sıkıntı yaparlarsa sizi şikayet edeceğim gibi şeyler söyle direk tırsıp hallediyorlar işini.

Birde numaran firmalara satisa aciksa bu surekli basina gelebilir hattinin ait oldugu firmadanda bu kapattiriliyor diye biliyorum

Farkında olmadan telefon ile bir linke tıklamışsındır yada bilmeden onay vermişsindir babama da aynı şey olmuştu hiç farkında olmadan oluyor bu tür şeyler o numarayı arayıp nonu kayıtlarından sildir eğer sıkıntı yaparlarsa sizi şikayet edeceğim gibi şeyler söyle direk tırsıp hallediyorlar işini.
sabah ilk isin bu dediğini uygulamak olacak şuan isteyim çok saol

Savcılığa şikayet edin.
O kadar param olsa ne ugrascam savciyla hattimi degistiririm :))

Geri