mesaj sayısını arttırmak isteyen üye

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Konulara bakmadan saol, teşekkürler ,emeğe saygı, ellerine sağlık, güzel olmuş ,beğendim, diyerek mesaj sayısını arttırmak isteyen üyeler..

Şüphesiz ki en uyuz olduğum üye tipidir. Bu yüzden forum bırakmışlıklarım bile vardır. Ne yani o mesaj artınca başınız göğe mi eriyor. :honk:

Forum oyunlarına girmeyin o zaman, orda mesaj artmıyor :bekle

Gereksiz yere saçma mesajlar atarlar. Oysa oluruna bıraksalar kendiliğinden yükseliyor zaten.

Hiç öyle bir amacım olmadı zaten tapatalktan msj sayımı bile göremiyorum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim mesaj sayım senin mesaj sayını

döver öper sever

Konunun açıldığı tarihe baktım o günden bu zamana arada bildiğin yeni bir nesil var.

Bu konuyu bulup yorumlamak bence yetenektir ben takdir ettim.

Üye profiline göre değişse de kahramanlarımızın ortak noktası ağır işsiz olmalarıdır bence. Eğer üye olur olmaz 25 mesajı zorluyorsa birinin açmış olduğu üye resmi konusunu görmek için, 300 mesajı zorluyorsa birileriyle özelden yazışmak için, ancak hala durmuyorsa ve mesaj sayısını konu kasarak yükseltmeye çalışıyorsa moderatör olmak için gelen liselilerdendir. Son ihtimal ise psikolojik sorunlarının olması durumudur. Bu tespitimi moderatörlük yıllarımın bir manifestosu olarak görebilirsiniz.

ben mesaj sayımı atarsi diye açyormu yaynın akiş ini asılnda psikolojik sorunlarının var galiba :(

Geri