Mesaj sayısı 2 bin ila 5 bin arasında değişip de konu sayısı 100'ü geçmeyen üye

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
-Pek bir özeldirler.
-Oyun harici çok az mesaj yazarlar.
-Kibirlidirler.
-Yorumcudurlar diyeceğim de bazen konu açmak da bir mesaj veya bir konuyu yorumlama olarak paylaşılabilir. Bunlarda o da yok.
-Gır gır-şamata olsun diye takılıyoruz imajındalar ama neredeyse geceli gündüzlü buradalar. Onlar kadar ciddiye alan da yoktur ha burayı!
-Bu kadar :T:

-Oyun harici çok az mesaj yazarlar.

o zaman nası 2000~5000 mesaj yapmış bu mübarekler?
oyunlar mesajdan sayılmıyor biliyorsun, biliyor musun?

Benim mesajlarımın %90'ı oyunlardadır bende mi bu upuzun başlık içindeyim.
İlk kez bir başlığı iki kez okudum.

Ahaha oyunlardaki mesajlar mesaj sayısını etkilemiyor.
Muhtemelen sizden daha eski üyedir.
Üyeliği silindiği için konu sayısı sıfırlanıp post sayısı 3000 den başlatılmış üyedir.
Tespite gel dedirten konular vol 12315
-Herkes tespit yapmasın ya.-

Bünyenize zarar yapmayin etmeyin gençler zorlamayin fazla yaxiktır günahtir

Eee yani?
Herkes dört bin, beş bin konu açacak diye kural mı var?
Canı ister açar, canı istemez açmaz.

Oyunlarda 2 sayıda bir artar mesaj :T: buda büyük emekler ister. Konu açmak zorunda değiliz :T: illa boş insan mı oluyor :T: modlar zaten yeteri kadar konu açıyor :T: bizim işimiz yorum yapmak :D

Bakınız: Kavgayı ayırmak yerine taraf tutan insan.

Edit: Ben Ezel'i tutuyorum.

mesaj ve konu sayısından yapılan karakter tahlillerinin hastasıyım(!)

boşalt boşalt boşalt

4RdJqY.png

Yine ne olmuş ?
Başlığı 4 kez okudum
beynim öğlen jimnastiği yaptı

Hazır kıta bekleyen , çığırtkan askerler ...
Saldır emrini alan lejyonerler !
Demem gereken başlık olmuş.

Ben 1 yılı aşkın süredir forumdayım mesaj sayım daha 2 bini bile bulmamış , hangi kategoriye giriyorum :D

Yorumlar konulardan bir nebze daha değerlidir forum tecrübesi olanlar iyi bilir.10 konu 0 yorumlu olacağına 1 konu olsun ama altında 10 üyenin yorumu olsun.Bana göre önemli olan budur.Kişilerin kişisel fikirleri forumlara marjinallik ve çekicilik katar.Siyasi daha doğrusu gündem konularda kişilerin sayfalarca yazdığı özgün fikir alışverişleri hit açısından çok çok önemlidir.Dileyen konu açar,dileyen sadece yorum yapar.Bunlardan yola çıkıp bir takıp analizler yapmak gülünç.

forumcu kardeş bunları al, imzana eklersin.

1582.gif

emegesaygi7.gif

gzr3c.gif

ayrıca pan acaba asena'ya mı yürüyo diye düşündürmüştür.

herkes kafa dağıtmak için geliyor buraya ve bunu yargılamak saçma olabilirdi değil mi:)

Mesaj sayısı bir veridir. Bakın hepsinin yazdığı mesaj sayısı sol tarafta üyelik tarihinden hemen altında. Onun da hemen altında konu sayısı var. Ben biraz inceleme yaptım. Abartılı mesajı olanların konu yorumlama biçimine kadar v.s. bakındım. Sonra böyle bir bağlantı kurdum. İstisnaları olabilir, konu saçma olabilir, kurduğum alaka da saçma olabilir. Dikkatimi çekti. Her zaman için kendin yazacak değilsin. Düşünceni ve ya ideolojini yansıtacak konular olabilir. Yani hiç mi paylaşmaz insan. Ben baktım hep kakara kikiri yapmışlar. Eleştrirel yaklaştım. Zaten linç kampanyası başladı. Birazdan ölebilirim...

Geri