Mesaj sayım 199 kaldı

Konu sahibi son olarak 3949 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi arkadaşlar msj sayısı 200 olması lazım ya özel msj atmak için bende 199 oldu ama bi türlü 200 olmuyor bana biri cok güzel şaka yapıyor yada bi sorun var sanırım :D
ne yapmam lazım sizce ?

bu konuyla birlikte 200 olmuş :D mesaj atmak istediğin biri vardı madem söyleseydin biz ulaştırırdık sizi :p

Oyun bölümün de msj sayısı sayılmıyor.

Ben sana mesaj attım tanıştık bile uğraşma bunlarla asdasdadadsas.

ya arkadaşlar oyun felan değil bakın şimdi ben yazdım ama halen 200 dicek benim sayac 4 mesaj bi msj yerine sayıyor artık nasıl bir değersiz yazıyorsam :D
Yok valla 201 dedi benle biri kafa buluyor ben anladım ben ole dediğimde bir artıyor ya kafayı yıcem

Oyunlarda mesaj sayısı artmıyor müdür ondan olmasın o? :p

Oyunlarda mesaj sayısı artmıyor müdür ondan olmasın o? :p

Yok valla ilahide aynısını dedi özellikle hiç alakm olmayan bir konuya bilirmiş edesı ile döşedim ama artmadı isterseniz yazdığım konulara bakın :(

Yok valla ilahide aynısını dedi özellikle hiç alakm olmayan bir konuya bilirmiş edesı ile döşedim ama artmadı isterseniz yazdığım konulara bakın :(

Bir bakayım dur ben, aslında bununla adminlerin ilgilenmesi gerekiyor ama ben bir bakayım tamam. :D

kök mesajlarına baktım.
Bu konuyu açtıktan sonra 1 tane forum oyunlarına 4 tane konuya mesaj atmışsın sayın 204 olmuş bir sorun gözükmüyor :cici:

kök mesajlarına baktım.
Bu konuyu açtıktan sonra 1 tane forum oyunlarına 4 tane konuya mesaj atmışsın sayın 204 olmuş bir sorun gözükmüyor :cici:

hayır yani söyleki bu bu konuyu açmadan önceki msj diyorum sana hemn bir örnek atayım istersen ama atamam ki dogruya msj sayım şimdiki olaçak :( neyse ya problem yok şimdi gecti gitti :D Çok tşk ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri