Mesaj Hakkı

Konu sahibi son olarak 4991 gün önce görüldü
* 5000,10.000,11000 gibi versiyonları olan tarifelerdir.
* Lirayla hesaplandığında karşılanamayacak derecede mesaj hakkını, uygun bir fiyata kullanıcıya sunar.

Gelelim insanlar üzerindeki etkisine; 'Alınan mesaj hakkı sonuna kadar tüketlmelidir' imajını kaybetmeyen bu insan topluluğu, cep telefonunu eline yapıştırmak suretiyle ortalıkta gezinirler.

Başparmak uyuşuncaya kadar süren bu eylem, görenleri şaşkınlığa düşürcek derecede hıza ulaşabilir. Telefon çalmadığında/ titremediğinde komplekse giren bir insan topluluğu oluşmaya başlamıştır. Oysa telefon çaldığında açılır; başında beklemeye gerek yoktur; böyle bir beklenti de yaratır bu illet.

10bin tek yöneyi 1 ay da 3 bine düşürmek,2bin heryöneyide daha 1ay olmadan btirmek..
Her babayiğidin harcı değil:p

Olmazsa olmazlardan.

eskiden pek çok yazardım yaa. 5000 sms yetmezdi. ne konuşuyoduk acaba şimdi merak ediyorum :D
şimdi ise msj; aniden aklına gelinip paylaşılması gereken şeyleri müsait olmadığını bildiğin birine aktarmak için kullanılan eylem olarak görüyorum (ay çok uzun oldu ama böyle işte) :)
arayıp konuşmak en ideali.

Sms devrini kapattı Whatsapp denen illet. :D
Ne smsler öldürdük be.

Mesaj hakki yokken bosluk bile birakmadigimiz gunler oldu mesajlarda 4 kontore cikmasin diye hey gidi hey.d

12Bin sms"i bitiren nesildenim selam.
O zamanlar whatsap falan olaydı ben şimdi evliydim.

bitiremediğim paketin son gecesi saatin 12ye gelmesine 15 dakika varken toplu iyi geceler mesajı atanlardandım ben de. hele 12den sonra gelen mesajlara cevap atamamanın o çaresizliğiyle uzun uzun telefonun ekranına bakardım ya hiçbir ayrılık böyle derinden sarsmamıştır.

Forumdan bazi arkadaskarimizda yapsa bahtiyar oliiciiz. Belliki whatsap kullanmiyolar

1 nesajın 1 kontör olduğu zamanlar ne kadar değerliydi mesajlaşmak. Şimdi üç bin mesajlar falan filan kullandığım 20 adet yoktur. :p

Ordan burdan topladigi kontorle sms paketi yapan otlakcilari da unutmadik

5000 msj hakkım oluyor topu topu 10 tane atmıyorum. Internet versinler su gibi gidiyor.

Geri