Mesafeler B*k Yesin

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
lfutn.jpg

Mesafe sıfır, hatta eksi değere düşmüş...:D

Yorum yapcamda baslıqı qörünce hevesim kactı :zuha::zuha:

:) evet beyler bayanlar isteyen için mesafe diye bir şey yok sadece bahane oluyor :)

Yapın yapın esirgemeyin bizden değerli yorumlarınızı...:)

Tabikide insan isterse mesafeler anlamini yitirir.. :)

Şaştım kaldım.. külliyen kandırmaca bu

582020_415818501797684_2077285648_n.jpg

Kendini kandırmacadan başka bişey değil.Mesafeler değil ama siz b.ku yemişsiniz :icon_yillarcaezildi

Bende yaşadım aynısını.Atalarımız boşa dememiş "Gözden ırak olan gönüldende ırak olur." Bir süre sonra bu ayrılıklar yoruyor insanı...

Insanı yoran o ayrılıklar değil yakınındaki 3. Şahıs oluyor genelde aşk sabır işidir. Her beğendiğine aşık olup elde etsen aşkın bi manası kalmaz. Aşkın özelliği ve güzelliği de sabırda.

ikinizde haklısınız ama Themis aşk bu zamanda senin anlattıqın qibi deqil qüzelim, elbette mesafeye raqmen süren sevqiler vardır ama KaRaMeLiM dediqi qibi bir süre sonra artık sadece yoruyor, insan sevdiqini yanında ister heran her sn ama herkesde sen qibi sanslı ve cesaretli ailesi uyqun deqil askım için qiderim dicek kadar, herkes der qiderim qelir diye ama bir yere kadar tamam bir müddet sonra boş laf yorulursun ya sen qidersin onun hayatından yada o :)

ikinizde haklısınız ama Themis aşk bu zamanda senin anlattıqın qibi deqil qüzelim, elbette mesafeye raqmen süren sevqiler vardır ama KaRaMeLiM dediqi qibi bir süre sonra artık sadece yoruyor, insan sevdiqini yanında ister heran her sn ama herkesde sen qibi sanslı ve cesaretli ailesi uyqun deqil askım için qiderim dicek kadar, herkes der qiderim qelir diye ama bir yere kadar tamam bir müddet sonra boş laf yorulursun ya sen qidersin onun hayatından yada o :)

Katılıyorum canım düşüncene böyle güzel aşk değil aşkın kendisi bile çok az HER ŞEYI tükettiğimiz gibi aşk gibi güzel duyguları da tükettik ben böyle aşk var demiyorum ama insan yüreğiyle severse mesafenin anlamı yok diyorum. Gözü kapalı güvenmek ve sevmek önemli olan. :)

Gençler önemli olan ne mesafe nede farklı bişi önemli olan doğru insanı bulmak :P

mesafeler otu oku yemez sorun yaratır güvensizlik çıkartır başlıca çözüm mesafeyi aradan kaldırmak.

Geri