Merve Taşkın: En tepeye çıkmak; Bill Gates ve Elon Musk ile aynı masaya oturmak istiyorum

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Onlyfans fenomeni Merve Taşkın hayalini açıkladı: "En tepeye çıkmak; Bill Gates ve Elon Musk'la aynı masaya oturmak, onların çevresinde olmak istiyorum..."

Maşşallah.

Kendine güven güzel şey.

Her zaman...

Memeden başka bişey görmedim duymadim

Bu iki isim ile bağlantı kurunca dünya çapında tanınacağını zannediyor olabilir.

Tepeye oturur.. ama hangi tepeye.

Ya allah allah. Yani arada başarısız kombinlerim olsa da -kimin yok ki- genelde kıyafet zevkime güvenirim, modaya ve kıyafetlere ilgi duyar, bununla ilgili yayınları ve fuarları da takip ederim. Bir süredir ben bu kadar çirkin kıyafeti bir arada ve arka arkaya görmedim. Merve Taşkın’ın -o kimse artık- üstündeki kıyafet, Hadise’nin ve Nicola Kidman’ın Venedik Film Festivalindeki kıyafeti… Çok kötü ya, çok kötü. Zeytin Dalı’nın galasındaki kadın oyuncuların kıyafetleri… ayy.
Birce Akalay mesela ne kadar klastı Cannes’ta. A. Jolie Venedik Festivali Galası kıyafeti enfesti.
Güzelim kadınlar, kendilerine çok saçma kıyafetler seçiyorlar valla çıldırcam

olm ben aynı server da elon musk ile diablo oynuyorum awk2. Adam sorcerer ben Rouge build kullanıyorum lsdjkflskdfjlskdfjlskdf

İnsanların kılık kıyafeti beni ilgilendirmez. Modadır derler, ben özgürüm derler geçer gider düzelir bir şekilde ama zeka seviyesi beni ilgilendirir çünkü zeka seviyesi yok denecek kadar az olan insanlar çoğalmasın. Lütfen üremesin. :)

Sıradan biri olmak istiyorum diyen kalmadı artık
Nedir bu zirve şöhret başarı zenginlik makam ihtirası
Hippiler geri dönsün abi
Onlar şimdiki nesilden bin kat iyiydiler

Geri