MertkanErs

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi bu adam için kısaca bi ön girizgah yapalım

kendisi benim liseden tanışıp mahalleden arkadaşım olan 2 tane adamın üni'den arkadaşı :liv: bu ortak arkadaşlarla ne zaman bir araya gelsem o da oradaydı. bir yabancının varlığı her zaman bir handikap olsa da kendisini tanıdığım andan itibaren aynı ortamda bulunmaktan hep mutluluk duymuşumdur. keşke ikimizden biri farklı cinsiyet olsaydı ne biçim olurdu :liv: tamam bu son cümle biraz abartılı evet öyleyse geçelim genel övmelere

son yıllarda kısa süreli tatillerimde kafa dinlemek için gittiğim öğrenci evinde her gittiğin yerde sürekli karşılaşılan akraba çocuğu gibi karşıma çıkardı. birlikte çok eğlenirdik. idda ediyorum, bu adam hayatınızda görüp görebileceğiniz en sıradışı adam.

sıradışı bir zeka, karakter ve hayat... başından geçenleri bir filmde izlediğinizde ancak bu kadar olurdu dersiniz ancak bu adam gerçek bir canlı roman. bir çoğunuzun hayatına hiç ama hiç bir şekilde böyle birinin girmemiş olduğu konusunda iddaalıyım ve o açıdan baktığımda kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak addediyorum. son derece doğal, komplekssiz, içten ve sevimli. ayrıca kültür seviyesi hakkında çok fazla fazla söze gerek yok, edebi kişiliği bir yana kendisinden öğreneceğimiz çooook şey var :ask MertkanErs

konuya beni nie etiketlemedin :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri