Mersince

Konu sahibi son olarak 4320 gün önce görüldü
Okulun bir yarısı Mersinli :D

Çocuğa 'Eskişehir soğuk mu sence' diye soru soruyoruz.

Cevap; 'Aboooo' oluyor :D

Gelirken ekmek alır mısın diyoruz, 'heye' diyor :D

Adamların ayrı bir dili var, özenilesi :\

Özenilesi mi? Bu kadar saçma bir şive daha yok. Ne konuştuklarını anlamak uzmanlık istiyor.

Özenilesi mi? Bu kadar saçma bir şive daha yok. Ne konuştuklarını anlamak uzmanlık istiyor.

argadaşım yeni bi dil gibi işte. onlar birbirlerini anlıyor, biz anlayamıyoruz. bu durum külüstür'e göre özenilesi. seni niye rahatsız ediyor bu? sen de zorla beğen mi dediler sana :\

Asıl sana ne oluyor? Konu açmışsın kendi fikrimi söyledim. Seni nene rahatsiz ediyor :zuha: Allah'ım sana geliyorum :zuha:

argadaşım yeni bi dil gibi işte. onlar birbirlerini anlıyor, biz anlayamıyoruz. bu durum külüstür'e göre özenilesi. seni niye rahatsız ediyor bu? sen de zorla beğen mi dediler sana :\

Zamanla anlarsınız dillerinden. Benim çevremde de mersinli çok. İlk başlarda şiveli konuştuklarında anlamıyordum garip geliyordu 3 yılda iyice çözdüm artık olayı. :D

Zamanla anlarsınız dillerinden. Benim çevremde de mersinli çok. İlk başlarda şiveli konuştuklarında anlamıyordum garip geliyordu 3 yılda iyice çözdüm artık olayı. :D

9 senedir Mersindeyim bazilarinin ne dedigini hala anlatamiyorum. İsin sirri nedir? :p

9 senedir Mersindeyim bazilarinin ne dedigini hala anlatamiyorum. İsin sirri nedir? :p
İşin sırrı başka memleketteyken onları bir araya toplayıp hasret giderirken doğal sohbetlerini dinlemekte. Memleket adına ne varsa orda bir bir ortaya dökerler. Dil de o ortamlarda öğrenilir. :D

İşin sırrı başka memleketteyken onları bir araya toplayıp hasret giderirken doğal sohbetlerini dinlemekte. Memleket adına ne varsa orda bir bir ortaya dökerler. Dil de o ortamlarda öğrenilir. :D

Bir anlasam dediklerini sen yerlilerine denk gelmemişsin demek ki :zuha:

bana geliyor atfın özenilesi mi diye, rengi belli zaten :\

Ben size bir atıfda bulunmadım. Alınasınız tutmuş.

ne kadar zekice bi cevap ya, kimal mi diyim sana ne diyim şaşırt beni yahu :D
Bulunmayarak benim cümlemi kullanmış, breh :\

Aboo’yu ben hep Adanalılardan duymuşumdur.

bu konuda bizi aydınlattığın için teşekkür ederim
mersinli askerlik arkadaşım ardı baba nasıl bir aksan o dolu dolu taklidini yapsam yapamam kendilerine özgü

Geri