Hayır daha almadım, kış çıksın hele. Gaz yok battaniye kıtlığı var, pahalı.@melnur aldın mı arabayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır daha almadım, kış çıksın hele. Gaz yok battaniye kıtlığı var, pahalı.@melnur aldın mı arabayı
Ben de togg sipariş edicem rengine karar veremedim bir türlüHayır daha almadım, kış çıksın hele. Gaz yok battaniye kıtlığı var, pahalı.
Tm iyi olur, sen TOGG ile ben benim yeni arabam ile İtalya'da buluşuruz. İtalyanları çatlatırız sjsjfhjBen de togg sipariş edicem rengine karar veremedim bir türlü
Norveç e gidicem beni bekliyorlarTm iyi olur, sen TOGG ile ben benim yeni arabam ile İtalya'da buluşuruz. İtalyanları çatlatırız sjsjfhj
Oraya gittin ya geçen haftaNorveç e gidicem beni bekliyorlar
Yani toplum tatmak zorunda kalmamalı asıl olan bu. Bunlar naaptı orta gelirliyi öldürdü ve tabanı (ki aynı taban aynı zamanda seçmen tabanı) ölmeyecek şekilde tuttu.Enflasyon ile mücadele edilecekse toplum olarak acı reçeteyi tatmalıyız. Her zam dönemi alim gücünü yeterli ölçüde etkilemeyen dolgun yüzdeli zamlar ancak içinden çıkılmaz sarmallara sokar bizi.
Yarın karar açılacak. Piyasanın beklentisi sabit kalacağı yönünde.