ibadeath
Elmas Üye
Sen olayları ayırt edemiyorsun, senin ekonomi bilgin varsa buyur konuşAl buyur canım, gör ne demişsin. Ama sen gene kıvırıp inkar edrsin.
"
Bilmiyorum ekonomist değilim"
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen olayları ayırt edemiyorsun, senin ekonomi bilgin varsa buyur konuşAl buyur canım, gör ne demişsin. Ama sen gene kıvırıp inkar edrsin.
"
Bilmiyorum ekonomist değilim"
Ben yeni öğrendim. Vaktin varsa anlatayım.Futboldan sonra kafamın en basmadigi konu sanirim.
Ekonomi
Kıvırma gene. Neymiş ayırt edemediğim söylesene.Sen olayları ayırt edemiyorsun, senin ekonomi bilgin varsa buyur konuş
Armutla elmaKıvırma gene. Neymiş ayırt edemediğim söylesene.
E zamanlama hatası varbu adamlar size yaranamıyor. nas diyoruz indiriyoruz yok diyosunuz. ekonomi diyoruz artırıyoruz yok diyosunuz. vallahi hiçbir şeyden memnun kalmıyorsunuz.
Neyse senin kıvıracağını zaten biliyordum, herkes biliyor. Bay Recep için yapmayacağın rezillik yok. Adam seni resmen salsk yerine koyuyor sen hala çok yaşa padişahım diyorsun.Armutla elma
Uslu dur simdi..calisiyoruz surda@Süreyya Biz derken senle ben mi? :love: