Merih Demiral: Hayatım boyunca saklayacağım

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Sözleri gündem olan Merih Demiral'a Fenerbahçe forma hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Merih Demiral, "Fenerbahçe benim içimde her zaman bir yara. Çünkü hem Fenerbahçe benden yararlanamadı hem de ben Fenerbahçe'den yararlanamadım. O zamanlar benim çok büyük hayallerim vardı. Şükrü Saraçoğlu'nda oynamak istiyordum. Böyle bir karar almak zorunda kaldım. Bu benim için çok iyi bir karar oldu, kendime Portekiz'de çok şey kattım. Her Türk gencinin hayallerinden birini gerçekleştirdim. Ama Fenerbahçe kalbimde çok büyük yara. O süreç kimsenin istediği gibi olmadı. Bazı şahıslar buna engel oldu. Ayrılmamla ilgili Fenerbahçe ile bir süreç yoktu, şahıslarla ilgili bir süreç vardı. Çünkü o zaman ki şahıslar çok büyük etken oldu. Değişik şeyler yaptılar. Çok da konuşmamak lazım. Siz anladınız... " demişti.

Bunu da getirsinler.Sonra da kulubun ismini Fenerbahce bakimevi,olarak degistirsinler.Merhum Maradona’nin Fener ile alakali bir sozunu gorseler/duysalar adamin mezarini kadikoye tasiyacaklar.

Son düzenleme:
Bunu da getirsinler.Sonra da kulubun ismini Fenerbahce bakimevi,olarak degistirirler.Merhum Maradona’nin Fener ile alakali bir sozunu gorseler/duysalar adamin mezarini kadikoye tasiyacaklar.
Fenerbahçe tutkusunu bir Galatasaraylı'nın anlaması mümkün değildir! Kıskanmayın!!!

Fenerbahçe tutkusunu bir Galatasaraylı'nın anlaması mümkün değildir! Kıskanmayın!!!

Fenerin su yonunu takdir ediyorum,baskanlik koltuguna ust seviye zengin adamlar oturmus daima.GS’de de zengin baskanlar olmus,ancak Fener de daha cok.Her gelen cuvalla parayla gelmis.Ali Koc geldiginden beri belki 20-25 milyon dolar hibe etmistir takima.Ancak transferler de bir sorun var.Futbolcular mi,yoksa menejerler mi sorun anlamak zor.

Çok şükür gsliymiş…
Bu adam prime donemin de keske hemen gelse gHalatasaray’a.Hic kimse yok demez.Ancak İnter vezgecmez bu adamdan.

Fenerin su yonunu takdir ediyorum,baskanlik koltuguna ust seviye zengin adamlar oturmus daima.GS’de de zengin baskanlar olmus,ancak Fener de daha cok.Her gelen cuvalla parayla gelmis.Ali Koc geldiginden beri belki 20-25 milyon dolar hibe etmistir takima.Ancak transferler de bir sorun var.Futbolcular mi,yoksa menejerler mi sorun anlamak zor.
19 Mayıs derbisini kazandığımızda üzerimizdeki olumsuz enerji de dağılmış olacak, ne yapalım çok kıskanılıyoruz, dünya devi olmak kolay değil!

Geri