merhametli sapan

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sapan, taş fırlatma aleti diye geçer. Aslında bir savaş ve avlanma aletidir de.
Köylerde yaylalarda, çocukların oyuncağıdır.

Fakat bazı sapanlar vardır ki, taşı cansıza fırlatır. Merhametli sapandır. Kuşa muşa taş fırlatmaz. Nişan alsan vurmaz, kendi ruhu vardır, kuşa değil dala değer. Merhametli sapan.

Bu benim kendi yaptığım sapanım. Son sapanım, evde bir kutuda durur, birtakım başka hatırası olan şeylerle...

WhatsApp Image 2026-05-03 at 10.25.51.jpeg

Küçükken erkek çocukları bu sapanla üst üste dikilmiş taşları devirirlerdi.

Abimin de vardi. Bize hedef alirdi... Adafss saka saka, yani saka yapardi. belki de atiyordu ... o kismi hatirlamiyorum pek... ki atmis olsa bile hafif gererek atmistir... neysemse zorlamayayim simdi, abimi burada merhametsiz ilan etmim... adsfs

Biz de çok oynardık bununla ama çok tehlikeli.

Kardeşlerimin de vardı kendilerini avlarlardı genelde nasıl başarırlardı bilmiyorum

1777823226143.jpeg
Birde bu vardı

Tam sapani germişken sapan taşa seni atamam diye merhamet mi etmiş ? Konu bu mu

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Üzgün çekirdek diye konu açsam daha mı normal gözükürüm acaba

Üzgün çekirdek diye konu açsam daha mı normal gözükürüm acaba

Derdin nedir söyle? Bana ulaşamamak mı? Her yerim açık, demem vatsabım, gel oradan konuş veya buradan.

Konu ne dersen sana söyleyeyim.

Konu, bir çocukluk, bir hasret, bir nasıl gelişiyor insan tavrı, çocuklukla kurulan bir köprü bu başlık ve bir önceki mesajımı okursan, ki okuduğunu çok iyi biliyorum, sıçsam haberin var, oku, anla.

Sen zekisin, anlarsın.
Başka şeyler diyeyim mi? : -

• Kusmak
Tepkiler: ne
Derdin nedir söyle? Bana ulaşamamak mı? Her yerim açık, demem vatsabım, gel oradan konuş veya buradan.

Konu ne dersen sana söyleyeyim.

Konu, bir çocukluk, bir hasret, bir nasıl gelişiyor insan tavrı, çocuklukla kurulan bir köprü bu başlık ve bir önceki mesajımı okursan, ki okuduğunu çok iyi biliyorum, sıçsam haberin var, oku, anla.

Sen zekisin, anlarsın.
Başka şeyler diyeyim mi? : -
Ne diyorsun ? Sen sayfalarca konulara ironi ile yaklaşıyorsun kim sana cikipta böyle yazma dedi de bana böyle yazıyorsun ? Banane senden ne alakasi var haberim olurmuş vs ne sacmaliyorsun sen ya

Ne diyorsun ? Sen sayfalarca konulara ironi ile yaklaşıyorsun kim sana cikipta böyle yazma dedi de bana böyle yazıyorsun ? Banane senden ne alakasi var haberim olurmuş vs ne sacmaliyorsun sen ya

Sakin ol. Sadece neden sakin olman gerektiğini söyledim. Bak yazdıklarına. Üst üste benim yazılarıma hatırılarıma saygısızlık yapmış, alay etmeye çalışmışsın. Benim ironilerimi millet gerekirse yargılar. Hak ettiğini yaşarsın. Benim tavrım hep bellidir, ben kimsenin konusuna bilmem nesine gelip aykırılık etmem. En sevmediğim şeydir böyle alıntılaşmak, çok iyi bilirsin, uzatma.

Sakin ol. Sadece neden sakin olman gerektiğini söyledim. Bak yazdıklarına. Üst üste benim yazılarıma hatırılarıma saygısızlık yapmış, alay etmeye çalışmışsın. Benim ironilerimi millet gerekirse yargılar. Hak ettiğini yaşarsın. Benim tavrım hep bellidir, ben kimsenin konusuna bilmem nesine gelip aykırılık etmem. En sevmediğim şeydir böyle alıntılaşmak, çok iyi bilirsin, uzatma.
Emredersin başka ne yapayım mesela ? Sanki hakaret ettik alti üstü bir konuya ironi yaparak yaklaştım yok alay etmişim bilmem ne senin bir konuna dahi yazarsam insan değilim naparsan yap

Geri