Merhabalar.

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
sevmesen de alışırsin "

Ya bilmiyorum bana mi tuhaf geliyor bir ortama girince selam eder tanışirsin yeni geldim dersin kaynasirsin vs hem bunu yapmayıp hemde sitem ediyorsunuz.

Neyse hoş geldiniz

@Jumong hosgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Pc'e varinca avatar aklimda.

sevmesen de alışırsin "

Ya bilmiyorum bana mi tuhaf geliyor bir ortama girince selam eder tanışirsin yeni geldim dersin kaynasirsin vs hem bunu yapmayıp hemde sitem ediyorsunuz.

Neyse hoş geldiniz

Zaten bodoslama daldığımı söyledim fakat forum oyunlarının tanışmakla alakası yok sanırım özel mesaj değil yada ne bileyim adı üstünde oyun " Sen ne alaka yaa " demekte biraz abes geldi foruma ilk defa girmiyorum yöneticilik de yaptım ama böyle tepkiler görmedim hiç bir yerde öğrenmiş olduk HOŞBULDUM.

Jumong tam admin nicki.
Hadi bakalım

Zaten bodoslama daldığımı söyledim fakat forum oyunlarının tanışmakla alakası yok sanırım özel mesaj değil yada ne bileyim adı üstünde oyun " Sen ne alaka yaa " demekte biraz abes geldi foruma ilk defa girmiyorum yöneticilik de yaptım ama böyle tepkiler görmedim hiç bir yerde öğrenmiş olduk HOŞBULDUM.
Yöneticilik ne alaka şimdi. Ben ne dedim sen ne diyorsun senelerdir yadirgiyorum ben bu durumu yeni platform tanışmak ve kaynaşmak demek ben başka yerde multi halimle bile girer girmez merhaba konusu açtım profesyonel olmak çok önemli beyfendi.

Neyse tamam uzamasin iyi forumlar

tepki aldım ama olsun :) alışıyoruz.

Bir çeşit dayanıklılık testi gibi düşün,
dayanaklılığını ölçmek için başta biraz baskılanırsın ama o ilk aşamayı atlatırsan müdavimlerden olursun.

Bak @KinG'e adam geleli bir kaç ay oldu, testi o kadar başarıyla geçti ki admin bile oldu. :D dfgdh

Hoşgeldin, kalıcı olman dileğiyle

• Hehe
Tepkiler: RK
Geri