Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoşbulduk üyeleriniz çok komikler gerçekten esprili insanları severimHoşgeldiniz.
Bence sen erkeksin ya women biri bu emojileri kullanmaz gibi bilemedimHahaha tamam bakmadan yatmamben kimsenin multi üyeliği değilim merak etmeyin
Hoşbuldukk
Yok değilimBence sen erkeksin ya women biri bu emojileri kullanmaz gibi bilemedim
Diye yazan cikarsa burayi terk ederim
Ben bilmiorum-_- öğretsene bana prenses12 senelik üyeyim çoklu alıntı hâlâ doğru düzgün beceremiyorum… püh bana…..
+ alıntı tıklayın. Cevap yazda da alıntı ekle tıklayıp mavi butona tıkla okkeyBen bilmiorum-_- öğretsene bana prenses))
Aynen ben de beceremiyorum. Dikkatimi ilk baştan çekti ve teknik konuda iyisin diye yazdım.12 senelik üyeyim çoklu alıntı hâlâ doğru düzgün beceremiyorum… püh bana…..
Forum diye bişi mi kaldı artık öldüdış dünyaya neden kapalıyız arkadaşlar. ben cidden bilmiyorum bu meselenin aslını astarını.
15 senelik bir forum hayatım var, sen yazmayana kadar durumun vehametini fark etmemiştim, tşk.Forum diye bişi mi kaldı artık öldü
Rica ederim ne demek…15 senelik bir forum hayatım var, sen yazmayana kadar durumun vehametini fark etmemiştim, tşk.
aynen cnm helvasını yiyorduk biz de.
manayı sözün üstüne serdik, söz bir arşın kısa geldi. çok incesin var ol.Rica ederim ne demek…
Her zaman buradayım
Şeyyy ben çaylağım damanayı sözün üstüne serdik, söz bir arşın kısa geldi. çok incesin var ol.
Çok tatlısınyüz verdik deliye, geldi s.çtı halıya. o her şeyi kulağına üfüren arkadaşına sor bence.