NASIL YANİ AÇIK YAZAR MISINIZYANLIŞ SORU NE OLMADI Kİ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
NASIL YANİ AÇIK YAZAR MISINIZYANLIŞ SORU NE OLMADI Kİ?
YA BİLİYORUM ONU DA O TUŞ YOK KLAVYEDE YOK YANİ ÇIKIK KAPATAMIYORUM O YÜZDEN YOKSA BÖYLE YAZMAYI BEN DE SEVMİYORUM BASIYORUM OLMUYOR..aysel hanım önce caps locku kapatalım mı? buradan başlayalım..
HOŞ BULDUK TEŞEKKÜRLER YAZAN HERKES İÇİNmerhabalar hoş geldiniz
lütfen bu forumu terk etmeyin, sizi çok sevdimYA BİLİYORUM ONU DA O TUŞ YOK KLAVYEDE YOK YANİ ÇIKIK KAPATAMIYORUM O YÜZDEN YOKSA BÖYLE YAZMAYI BEN DE SEVMİYORUM BASIYORUM OLMUYOR..
lütfen bu forumu terk etmeyin, sizi çok sevdim
bilgisayar başındaysanız eğer " ALT " tuşuna basın ve " Ekran Klavye " yazın , uygulamayı açtıktan sonra oradan eğer CAPSLOCK tuşuna tıklayabilirseniz, başarırsınız xdYA DAHA ÖNCEDEN ÖYLE NE ZAMANDIR KARDEŞİM KAVALYEYİ KURCALAMIŞ BOZMUŞTU ORASI DÜZELMEDİ İŞTE
merhaba hosgeldin
bende Veysel okudum..
gözlüklerimi takiim..
tamam oldu çok teşekkürler :pbilgisayar başındaysanız eğer " ALT " tuşuna basın ve " Ekran Klavye " yazın , uygulamayı açtıktan sonra oradan eğer CAPSLOCK tuşuna tıklayabilirseniz, başarırsınız xd
allahım skj önce erkek profille geldin sonra aysel dediler diye kadın profiline geciş yaptın.... şimdi söyle bakalım kadın mısın erkek misin....
banane ki sizin evliliğinizden hem tanımıyorum bile siziLÜTFİYE HANIM SELAM AMA BEN EVLİYİM
İnanın ben de 1 ay sonra çözdüm, zamanla anlayacaksınız.. 2. ayımdayım öyle bir şey ki siz de böyle olmaya başlıyorsunuz..NEDEN HERKES BÖYLE YAZMIŞ TANIMIYORUM KİMSEYİ O NEDİR AYRICA
hij önemli değil, bundan sonra karar aldım. kurşun bana geleceğine ben kurşuna gidiyorum. foruma üye olmadan önce ne araştırıyordunuz da bu forumu bulmuştunuz merak ettim ?tamam oldu çok teşekkürler :p
Selam ben insan sarrafı SjsjsjNASIL BİLDİNİZKASIMPAŞALIYIM
nasıl yani kurşun derken? ya şey okul eğitim ile ilgili bir şey ararken bir kaç sayfa çıktı biride buydu..hij önemli değil, bundan sonra karar aldım. kurşun bana geleceğine ben kurşuna gidiyorum. foruma üye olmadan önce ne araştırıyordunuz da bu forumu bulmuştunuz merak ettim ?
Selam ben insan sarrafı Sjsjsj
sizle ilgili değil efenim, tamamen benim nasıl bir kalu bela geçmişim var ise, onla ilgi, boşverin. öhm, tam olarak ne aramıştınız ? yardımcı olmak isterim. hem bakalım biz de sorgulayalım çıkıyor mu o keyword ilk 6 sırada xdnasıl yani kurşun derken? ya şey okul eğitim ile ilgili bir şey ararken bir kaç sayfa çıktı biride buydu..
Bebeğim saflık ile kurnazlık arasında ki çizgiyi bi ayarlarsan foruma kayıt olup olabilip sarrafın anlamını bilmemen mi.of aman ya hoş geldin Laysel geç otur kafam dolu zatensigortalı bir iş mi
Bebeğim saflık ile kurnazlık arasında ki çizgiyi bi ayarlarsan foruma kayıt olup olabilip sarrafın anlamını bilmemen mi.of aman ya hoş geldin Laysel geç otur kafam dolu zaten