Gelirkenekmekal
Üye
teşekkürler gerçektenDüzenledim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkürler gerçektenDüzenledim
hoşbulduk canım.Biz kendi kovanımızda iyiydik esasında.. Fakat taşmaya, sığmamaya başlamıştık. Direniştik çünkü, bilmezler..
Hoş geldin, porsuğum.
Hoş geldiniz;
![]()
hoşbulduk kardo dfhdf kendimi ergen gibi hissettirdin...hg babuş
teşeekkürler.Hosgeldin.
umarım o konuma gelmeden işime geri dönerim yoksa pastalar börekler çörekler eyvah!Bizim forum kızlarımız ekmeğini kendi yapiyor... dışarıdan ekmek alma dönemi bitti.. Hala evine ekmek götürenlerin var olduğunu bilmek güzel...sayımızı bilelim. hamur işi bizim işimiz olursa fırıncıların ekmeğine bicak saplamış oluruz... dimi?
umarım anlık bölümüne ekmek pişirip atmazsınız efendim...
Hoşgeldiniz...
umarımÇıta biraz daha yükselir umarım. Zira birkaç gündür Ustalara saygı kuşağı izliyorken bir anda Latif Doğan ile Küstüm Şov izlemek yorar ya...
kim bu hatun ya fffdhd :d hoşbuldumNiyet okucu da geldiiii. Merhaba hoş geldiniz. Siz bence Kimbuhatunyahuya? Tepki olarak doğdunuz jejfag
hoşbuldum hatun hanım. fıjkfljEtki tepki yasası böyle bi sey degil, kuvvetler orantisiz. Fakat sesi yükselirse hala bi sans var.
Hos geldiniz ekmek hanım.
hoşbuldum.Hoşgeldiniz