Fizz
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- twitter.com
Merhaba
Ben Mertcan 16 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum.1 sene sınıfta kaldım şu an 10. sınıfa geçtim
Fenerbahçeliyim, aşırı fanatiğim zaten zamanla görürsünüz inşallah
Kulüpte futbol oynuyodum belimdeki ağrılar nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.Mevkim stoper.Tabi bi Bruno Alves değillim
Aynı zaman da okul voleybol takımı kaptanıyım biraz oynuyorum işte
Basketbolu da çok severim arkadaşlarla zaman buldukça oynarız ve Fenerbahçe Ülker'in çoğu maçına giderim.
Fotoğrafta soldakiyim.Sağda ki ağabeyim.
Kitap okumaya bayılırım çok fazla kitabım vardır.Yani daha doğrusu okudukça çoğalıyor işte
Yay burcuyum.Romantik sayılırım (yani öyle derler)
İlk defa bir foruma katılmıyorum biraz çocukça olucak ama 9 ile 13 yaşlarım arasında metin 2 oynuyordum pvp serverlerde.Onların forumları vardı devamlı o forumlarda görev yaptım.Hatta 11 yaşında administratör'lük yapmışlığım bile var(11 yaşındaki çocuğa adminlik veren forumdan ne olur demeyin işimi gerçekten iyi yaparım)
Doğrusu uzun zamandır forumlarda dolaşmıyodum özlemişim konu açmayı bile
İnşallah burda sizlerle birlikte uzun süre birlikte olur, kalıcı olurum.
İyi forumlar herkese
Ben Mertcan 16 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum.1 sene sınıfta kaldım şu an 10. sınıfa geçtim
Kulüpte futbol oynuyodum belimdeki ağrılar nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.Mevkim stoper.Tabi bi Bruno Alves değillim
Aynı zaman da okul voleybol takımı kaptanıyım biraz oynuyorum işte
Basketbolu da çok severim arkadaşlarla zaman buldukça oynarız ve Fenerbahçe Ülker'in çoğu maçına giderim.
Fotoğrafta soldakiyim.Sağda ki ağabeyim.
Kitap okumaya bayılırım çok fazla kitabım vardır.Yani daha doğrusu okudukça çoğalıyor işte
Yay burcuyum.Romantik sayılırım (yani öyle derler)
İlk defa bir foruma katılmıyorum biraz çocukça olucak ama 9 ile 13 yaşlarım arasında metin 2 oynuyordum pvp serverlerde.Onların forumları vardı devamlı o forumlarda görev yaptım.Hatta 11 yaşında administratör'lük yapmışlığım bile var(11 yaşındaki çocuğa adminlik veren forumdan ne olur demeyin işimi gerçekten iyi yaparım)
Doğrusu uzun zamandır forumlarda dolaşmıyodum özlemişim konu açmayı bile
İnşallah burda sizlerle birlikte uzun süre birlikte olur, kalıcı olurum.
İyi forumlar herkese