]Merhabalar]

R
  • Kullanıcı Rüya Perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoş geldin iyi forumlar

Merhaba Rüya Perisi. Hoş geldiniz keyifli forumlar

Teşekkür ederim seni de görmek güzzel:cici:
Uzun zamandır karşılaşamıyorduk :dyg:

evet ben degr forumları bıraktım daha dogusu forumlarla pek ugrasmıyorum artık:)burayada arada fırsat buldukca ugruyorum:)
guzel bir ortam var.senınde tez zamanda alısıp sevecegın bır forum olucagına inanıyorum:)

evet ben degr forumları bıraktım daha dogusu forumlarla pek ugrasmıyorum artık:)burayada arada fırsat buldukca ugruyorum:)
guzel bir ortam var.senınde tez zamanda alısıp sevecegın bır forum olucagına inanıyorum:)
Hmm en iyisi bende bırakmayı düşünüyorum yoruldum forumlardan :lutfen:

Hmm en iyisi bende bırakmayı düşünüyorum yoruldum forumlardan :lutfen:

belli bir sure sonra insanın sıkılması normal.
Bırde eskı tadı kalmadı her onune gelen forum acıyor e bunun yanında sevıyede cok dustu yapay ınanlar cogadı sogumamak elde degıl.cogu arakadaslıklar modem yada bılgısayar kapatıldıgında bıtıyor.saatlerce bıgısayar basında oturup forum sayfalarında zaman oldurmek bosa gecen zamandan baska bırsey degıl.daha farklı aktıvıteler yapmak lazım dıye dusunuyorum.bazı seyler ınsanda farkında olmadan korerıyor.

Bırde eskı tadı kalmadı her onune gelen forum acıyor e bunun yanında sevıyede cok dustu yapay ınanlar cogadı sogumamak elde degıl.cogu arakadaslıklar modem yada bılgısayar kapatıldıgında bıtıyor.saatlerce bıgısayar basında oturup forum sayfalarında zaman oldurmek bosa gecen zamandan baska bırsey degıl.daha farklı aktıvıteler yapmak lazım dıye dusunuyorum.bazı seyler ınsanda farkında olmadan korerıyor.
Sana katılıyorum eskisi gibi değil.
Hergün biri forum açıyor beni çağırıyor gerçi tek 2 taneye takılıyorum şimdi ama sürekli kaydoluyorum bir yere
Forumda herkes çok yapmacık oluyor bencede

Hoş geldin Rüya Perisi, keyifli forumlar. :cici:

PЯoFessoЯ sence insanların elinde olan bir şey degilmi bu anlattıklerının önüne geçmek. Her forum her site degil. İnsan samimi sıcak eglenceli buldugu ortamlarda kalmalı. Tercihler çogaldıkça yan etkileride artıyor. Buna olumsuz şeylerde ekleniyor. Haliyle insan soguyor bu tür ortamlardan :cici:

ben sana hoşgeldin dememişmiyiimm :icon_olamaz:

Hoşgeldin BalBöceğimm azıcık geç oldu ama :o :icon_redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri