Merhabalar Beni Aranıza Kabul Edermisiniz Acaba :)

Konu sahibi son olarak 1700 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar forumu Mon[T]anA arkadaşımızın önerisiyle katılmış bulunmaktayım eminimki forumuna yenir bir renk katacağımdır tabi beni aranıza kabul ederseniz:)
Kısaca size kendimden bahsedeyim ben bir yaşam şekliyim bir felsefik akımım bir paradoxum bir bulmacayım insanların isteyipte elde edemedikleri birşeyim ben.Yeri gelir arkadaşlarım için gözümü kırpmadan arkadaşlarım için canımı veririm ben yeri gelir 10 yaşındaki çocuk olurum yeri gelir 70 yaşındaki gibi olurum ben kısanca nabza göre şerbet veririm ben genel olarak neşeli biryimdir ben hayatın bu sıkıcı monotonluğundan kurtulup hayatınıza renk katmak isterseniz herkese kapım açık... :)

Hoşgeldin alpacino :) Bu arada arkadaşlar biz;Ben Montana Ve Alpacino başka forumdan gelmekteyiz bu yüzden bazı konularda tecrübemiz vardır :)

hoşgeldin dostum neşen buraya iyi gelebilir bence öyle:)

Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim

Merhaba Aramıza hoşgeldin
Keyifli Forumlar , Güzel paylaşımlar .
Tabiki Aramıza kabul ederiz :o

Hayat felsefeni hep birlikte yaşamak dileğiyle.. Hoşgeldin diyelim.

Alpacino öbür avatar daha iyiydi şu yumruğunu gösteren vardıya anladın sen onu şapkalı olan adam :)
Ama olsun bu daha oturaklı gösterior :P

Hoş geldin, keyifli forumlar dilerim

Alpacino öbür avatar daha iyiydi şu yumruğunu gösteren vardıya anladın sen onu şapkalı olan adam :)
Ama olsun bu daha oturaklı gösterior :P

Onu koyacaktım ama o diğer pc de kaldı pcimiz bozulduda başka bir pc kullanıyorum şu an ondaki bilgileri kurtarabilirsek eklerim onu daha sonra :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri