Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pupilla Hoş geldin niye Run 'a uyup da geldin. Foruma giren ara veriyor ama daha da çıkamıyor,haberin olsun cnm bu arada dün gece sohbet ettiğimiz kişi sen misin?
ala'turka , Laktivist , Alaz çok hoş buldum sizleri çok teşekkür ederim ^^ Simeranya İtalyanca gözbebeği nickim tatlım, Latince de de aynı anlama geldiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum. Şirin olan da sensin sıcakkanlı canını yeriiiiiiiim. kalpkalpkalp çok çok hoş buldum seni. Şüheda evet tatlım benim, sizin gibi minnoş insanlar varken bırakın hep burada kalayım. Minnettarım. Seni de çok hoş buldum **
Anna Karenina çok hoş buldum tatlım teşekkür ederim :cici: İmam Kallavi imamlar daha çok bayılır ama bilemedim. :kiki: hoşbuldumm teşekkür ederim :cici: Bahtiyar kimseyi tanımıyorum daha ne enerjisi durrr durrr :kiki: