ZenithinkeR
Üye
Merhaba hoş geldiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler.hoş geldiniz
Teşekkürler.Merhaba
Hoş geldiniz
Teşekkürler.hoş geldiniz
Teşekkürler.Merhaba, Hos geldiniz.
Teşekkürler.Merhabalar
Hoş bulduk, Teşekkürler..Selamlar, hoş geldiniz
Teşekkürler.Hoş geldiniz.
Teşekkürler.Hoş geldiniz.
Ooo @ArsenLüpen Hoşgeldin 🥳Merhaba, ben ArsenLüpen. @RK 'nin tavsiyesi ile formdaki yerimi aldım. Yaklaşık 2 saat evvel hesabımı , maile gelen onay e-postasıyla aktifletşirdim)) Bilahare konulara ve yorumlara göz gezdirdim. Açık söylemem gerekirse formdaki üslup ve konu başlıkları hoşuma gitti)) Umarım daha aktif bir şekilde size eşlik etme şansını bulabilirm. Şimdilik esen kalın.
Hoş geldin ata )) Yavaş yavaş çözüyorum ben de. Form sitelerine daha önce hiç üye olmadım. Vakit geçirdiğim bir platform değil. Şimdiye kadar iyi geçti. Umarım devamı da güzel olur. @RK 'n nazik daveti için tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldin Ata ))Ooo @ArsenLüpen Hoşgeldin 🥳
Valla sen o ArsenLüpen adının hakkını verip iki saatte buraların röntgenini çekmişsinbende şimdi üye oldum ama hala ekran karşısında nükleer santral kontrol paneline bakar gibi bakıyorum
Yanlışlıkla bir butona basıp forumu çökerteceğim ya da banlanacağım korkuyorum
Forum dünyasından biraz uzak kalmışım
![]()