Merhaba ! :)

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Teşekkürler.

Merhaba
Hoş geldiniz
Teşekkürler.

Teşekkürler.

Merhaba, Hos geldiniz.
Teşekkürler.

Teşekkürler.

Selamlar, hoş geldiniz
Hoş bulduk, Teşekkürler..

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Merhaba, ben ArsenLüpen. @RK 'nin tavsiyesi ile formdaki yerimi aldım. Yaklaşık 2 saat evvel hesabımı , maile gelen onay e-postasıyla aktifletşirdim)) Bilahare konulara ve yorumlara göz gezdirdim. Açık söylemem gerekirse formdaki üslup ve konu başlıkları hoşuma gitti)) Umarım daha aktif bir şekilde size eşlik etme şansını bulabilirm. Şimdilik esen kalın.
Ooo @ArsenLüpen Hoşgeldin 🥳
Valla sen o ArsenLüpen adının hakkını verip iki saatte buraların röntgenini çekmişsin :D bende şimdi üye oldum ama hala ekran karşısında nükleer santral kontrol paneline bakar gibi bakıyorum :) Yanlışlıkla bir butona basıp forumu çökerteceğim ya da banlanacağım korkuyorum :) Forum dünyasından biraz uzak kalmışım :)

Ooo @ArsenLüpen Hoşgeldin 🥳
Valla sen o ArsenLüpen adının hakkını verip iki saatte buraların röntgenini çekmişsin :D bende şimdi üye oldum ama hala ekran karşısında nükleer santral kontrol paneline bakar gibi bakıyorum :) Yanlışlıkla bir butona basıp forumu çökerteceğim ya da banlanacağım korkuyorum :) Forum dünyasından biraz uzak kalmışım :)
Hoş geldin ata )) Yavaş yavaş çözüyorum ben de. Form sitelerine daha önce hiç üye olmadım. Vakit geçirdiğim bir platform değil. Şimdiye kadar iyi geçti. Umarım devamı da güzel olur. @RK 'n nazik daveti için tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldin Ata ))

• sarılma
Tepkiler: RK
Merhaba Arsen Lüpen, ben Hastor Molmes. Umarım güzel maceralara imza atarız. Lütfen kalıcı olunuz.

Geri