Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mlshc canım. ^^ Seni görmek de çok güzel. Çok güzel oldu burda da karşılaşmak.

Teşekkür ederim. Kötü bir şey yok, çok mersi.Merhaba @YazGüneşi nerelerdesin? Merhaba dedikten sonra tam iki gün daha uğrayıp arkasından kayıplara karıştın. Umarım kötü bir durum yoktur.
Ben de çok sevindim. cok mutlu oldummlshc canım. ^^ Seni görmek de çok güzel. Çok güzel oldu burda da karşılaşmak.![]()
cokca iyi ki Aleykümselam Melis
Sen ne ayaksınSiz ikiniz ne ayaksınız ?![]()
AA yok estağfurullah ne rahatsızlığı benim ki merak sadece ...hiç uğramayan iki kişinin zamanlaması manidar geldi sadece o kadar yani yoksa çıkın çıkın gelin ayol kime neAleykümselam MelisSeni görmekte güzel. Hani üye değildin buraya sen
Sen ne ayaksınRahatsız mı ettik acep?
Mahlas ne veya kim bilmiyorum ama bütün forumu paranoyak yaptığı kesin. İyi de yapmış her kimse. Severim iz bırakanları.Mahlas 3 tane uyelik acmis kendikendini
Alintilayip cvp verio diyenler olursa cidden kùserim.
mahlas bir bitki ege dağlarının eteklerinde yetişirMahlas ne
Kahretsin yine güldürdün beni kjkhkjkgmcmahlas bir bitki ege dağlarının eteklerinde yetişir
Bence de kime ne ayol. İsteyen 7/24 takılır istemeyen senede bir kere gelir. Senin “manidar” bulacağını bilseydik ip adreslerimizi sana bildirir öyle girerdik çok pardon ayol.AA yok estağfurullah ne rahatsızlığı benim ki merak sadece ...hiç uğramayan iki kişinin zamanlaması manidar geldi sadece o kadar yani yoksa çıkın çıkın gelin ayol kime ne![]()
Onu bende biliyorum sayın yönetici. Chatgpt gibisiniz.mahlas bir bitki ege dağlarının eteklerinde yetişir
Bence deayol kime ne![]()
Sen ne kadar paranoyaksın yaBir ordan bir azıyor bir şurdan bir burdan büyük meziyet valla![]()
Hiç tanımadım ne yazık kiSen ne kadar paranoyaksın yamahlas en çok seninle uğraşmış galiba
![]()
Digerlerini denedigimde uyeligim yoktu ama burasi icin Uyeymisim, diye belirtmis olmam lazim ya.Aleykümselam MelisSeni görmekte güzel. Hani üye değildin buraya sen
Sen ne ayaksınRahatsız mı ettik acep?
Tanimadiginiz kisiler icin zan da bulunmayiniz o vakit.Hiç tanımadım ne yazık ki![]()
OLUR..Digerlerini denedigimde uyeligim yoktu ama burasi icin Uyeymisim, diye belirtmis olmam lazim ya.Mesajimi tekrar oku
Tanimadiginiz kisiler icin zan da bulunmayiniz o vakit.
çok bilmisliklerinizi başka alanlarda sergileyiniz ki boşa gitmesin.