Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok basit aslında tespiti ama uğraşacak kadar değerli vakitlerini insanlar harcamamayı yeğliyor, nasılsa bi mallık yapıp beddi ediyor. Etmese de kendi dünyasında öyle mutluysa, kendi haline bırakıyoruz xdNedir bu multi üyelik muhabbeti
Tespit edemiyor musunuz ?
Tanımıyorum kimseyi ama devamlı bi kinaye
Çok basitse keşke yapsanız da insanları zan altında bırakmasanız. Belki onların da vakitleri kıymetlidir.çok basit aslında tespiti ama uğraşacak kadar değerli vakitlerini insanlar harcamamayı yeğliyor, nasılsa bi mallık yapıp beddi ediyor. Etmese de kendi dünyasında öyle mutluysa, kendi haline bırakıyoruz xd
Zan altında kalmak mı ? Bu forumda zan altında kalmak en basit hâl, siz kalıcağınız durumlardan bi haber olduğunuz için bu durum size anormal gelebilir. Ben 2014 girişli olmama rağmen 2018 'li angut sen multisin diyebildi. xd Basitlik kısmına gelirsem eğer bir gün forumu alırsam, bütün multileri def ederim .p ama şuan ki yönetim uğraşıp vakit harcamak istemiyor ya da esnek olmak istiyor, bu onlarla ilintili durum.Çok basitse keşke yapsanız da insanları zan altında bırakmasanız. Belki onların da vakitleri kıymetlidir.
Hoşbuldum ismailHoş geldin Yağmur. Bu isim ilkinden daha iyi. Ben İsmailin multisiyim bu arada. Aramızda kalsın.
Hoşbuldum teşekkürlerYağmur Hanım hoş geldiniz
hb
Hb scopemeraba h,g