Merhaba.

• Kullanıcı Ely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 2539 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz yeni, biraz ürkek, biraz huysuz birinden hepinize merhabalar.

Buraya gelmem de büyük bir rolü olan Flora'yı öpüyorum :hile:

Ah neredeyse ismimi söylemeyi unutuyordum, ben Özlem.
Hepinize iyi forumlar.

Hoş buldum kelebek :ask

hoş geldiniz Özlem hanım , Mastor insanı bir şeyler derse umursamayınız . güzel sevimli forumlar dilerim :cici:

Hoşgeldiniz. Bence Flora da hoşgelmiş çünkü eski olmasına rağmen yeni görüyorum =)

hocu bak bunlar bizim eski yerin uyelerine benziyorlar. sana iki yeni dinleyici, bana iki yeni yegen. aksam çardağa davet edelim ayiptir.

Hoş geLdiniz iyi ForumLar.

Hoş buldum Albertine, Gamer (dikkat edeceğim :) ), KraL, @Heimlich Manevrası, EzgiSu
Hepinize teşekkür ederim. :)

ihtiyar kastettiğiniz yer neresi bilmiyorum ama elbette daha önce karşılaşmış olabiliriz.

Merhaba Ely ve Özlem Hanım öncelikle hoş geldiniz, uzak durmanız gereken iki erkeksi üye olan Hatem ve Gamer i lütfen bir köşeye not alınız. Mesela birazdan Hatem olan erkeksi gelip size sırnaşabilir bile!

Bu arada bana kısaca Hacı Mastor el-Berad diyor bağzıları.

Görüşürüz. İyi forumlar.

Merhaba Ely ve Özlem Hanım öncelikle hoş geldiniz, uzak durmanız gereken iki erkeksi üye olan Hatem ve Gamer i lütfen bir köşeye not alınız. Mesela birazdan Hatem olan erkeksi gelip size sırnaşabilir bile!

Bu arada bana kısaca Hacı Mastor el-Berad diyor bağzıları.

Görüşürüz. İyi forumlar.

Ah öyle mi? Teşekkür ederim. Memnun oldum, Hacı Mastor el-Berad.

Erkeksi ne ulan Mastor ???!!?!?!

Affedersiniz Ely Hanım, hoş geldiniz. Mehmet Topal'ın Osmanlıspor'a attığı gol hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir çay eşliğinde tartışabiliriz.

Erkeksi ne ulan Mastor ???!!?!?!

Affedersiniz Ely Hanım, hoş geldiniz. Mehmet Topal'ın Osmanlıspor'a attığı gol hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir çay eşliğinde tartışabiliriz.

Hoş buldum, Mehmet Topal'ın Osmanlıspor'a attığı gol ilgi alanıma dahil değil maalesef, size afiyet olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri