Anna Karenina
Elmas Üye
Coolumsu hoşgeldin.
Profil foton cok cool kardeşim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoş buldum teşekkürler.. O sizin cooluğunuzCoolumsu hoşgeldin.
Corona hastalarıyla hep biz ilgileniyoruz zaten.. Corona olan arkadaşlarım var..hoş geldin coolumsu, belki bu gelişin coronayı bile unutturur bizlere...
Xenforo da var böyle bir özellik teknik sorunlu gibi oluyor o site o üyeyehesaba teknik yavaşlatılma nasıl geliyor?
varsa böyle bişey beni de 16x de oynatın sayın yönetim lütfen.
Üye seçenekleri bu kullanıcıyı yıldır diye bir seçenek var. Bir çeşit banlı gibi oluyorsun ama banlı gözükmüyorsun sen siteye girince sana özgü teknik sorunlar çıkıyor.hesaba teknik yavaşlatılma nasıl geliyor?
varsa böyle bişey beni de 16x de oynatın sayın yönetim lütfen.
Abi adamlar senle neden bu kadar uğraşıyor ki?Üye seçenekleri bu kullanıcıyı yıldır diye bir seçenek var. Bir çeşit banlı gibi oluyorsun ama banlı gözükmüyorsun sen siteye girince sana özgü teknik sorunlar çıkıyor.
Bilemeyeceğim o kadarını artıkAbi adamlar senle neden bu kadar uğraşıyor ki?
Bence hem okumuş doktor olmuş hem de yakışıklı elit biri olduğun için çekemiyor olabilirler.
Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Sen bakma onlara abi.Onlar okumuş insana tahammül edemiyo.Bilemeyeceğim o kadarını artık![]()
Hiçbir şey için geç değildir. Tıp zor ama sağlıktan bir bölüm rahat kazanırsın..Sen bakma onlara abi.Onlar okumuş insana tahammül edemiyo.
Keşkem benide babam ilkokuldayken okuldan alıp bizim züccaciye dükkanında çalıştırmasaydı bende okuyup doktor olmak istiyordum sizin gibi.
çatlasın onlar boşver.
Şuan ne okuyorsunBende hukuk okumak istiyorum yaa![]()
Bitti çoktanŞuan ne okuyorsun