Merhaba,tanışsak ya?

Konu sahibi son olarak 2810 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar benim adım Harun Ertürk. 1997 , İzmir/Tepecik doğumluyum. Bir lakabım yok ama arkadaşlar bana Haro veya haruş derler :d NickName'min anlamı adım ve soyadım diyebiliriz arkadaşlar harus diye seslendikleri için kullanıyorum. İzmir/Karabağlar'da yaşıyorum. Göz rengim açık kahverengi. Mesleğim öğrenci :d 2yıldır 9.sınıf okuyorum :agla:. Yemek şeçmem hepsini severim ama sulu yemekleri ayrı severim. En sevdiğim tatlı irmik helvası. Foruma google sayesinde üye oldum birşey araştırırken denk geldim üye olmak aranıza katılmak istedim. En sevdiğim şarkı : Mabel Matiz - Geziyorum. Uğurum dediğim şey kız arkadaşımdır. Hobim pek fazla yok. Hafta sonu arkadaşlarla takılmayı severim. Genel olarak pc başındayım. Yaşama dair görüşlerim şunlar. Hayatta pek çok güzel şey var yaşamayı bildikten sonra. Ama hepsi tek yaşanmaz. Sizi sonsuza dek bırakmıcak bir dosttunuz varsa sonuna kadar gidin. Medeni halim şuanlık bekar olması gerektiği gibi. Ama 1,5 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Allah nasip ederse yaşımız gelince evlenicez. En belirgin özelliğim gizli zekalıyım diyebilirim. Çok fazla düşüncem yoktur ama bir konu hakkında görüş yapınca en mantıklısını ve doğrusunu yaparım.

Evet arkadaşlar kendimi bu kadar anlatabildim. Forum'da benden büyük abilerim , ablalarım var biliyorum. Onlarlada arkadaş olup dostca geçinmek için burdayım. Her günümüz neşeli olsun saygı ve sevgiyle hepinizi selamlıyorum dostlar....

ay haruuuş, irmik helvası dedin beni benden aldın :D
neyse hoşgeldin : )

Hosgeldin ne güzel tanıtmıssın kendini :cici:

Ergenliğin zirvesinde olman gerekirken açıklamalara bak.
1997 demesen kaç yaşında sanırdık kim bilir.
Adaşların gEcEllErin_yArgIcI falan yazarken bildiğin harusertürk le geldin.
Hoş ta geldin kardeşim.
Keyifli Forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri