Merhaba , Seni Seviyorum , Hoşçakal

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Merhaba , Seni Seviyorum , Hoşçakal

Bir 'merhaba' ile başlar kalplere uzanan aşkların yolculuğu.Ufak bir merhaba ile adım atarsın uzunluğunu bilmediğin yola.Bu yolda herşeyi bulmak mümkün.Sevgi,aşk,çile,ızdırap,sabır,gözyaşı,özleyişler ve vedalar..

Sabaha açılan gözlerde geceden kalma gözyaşlarının yorgunluğu yavaşlatır bedeni.Öylesine bir yorgunluk ki bu yorgunluğun sebebi olan beden çıkıp gelse dahi geçmez.Gözlerin şişliği yetmiyormuş gibi bir de kalp ağrısı çıkagelir , iyi mi.!Ona da hoşgeldin diyiverirsin istemeden de olsa.Ee gelen misafiri geri çevirmek olmaz.

Geçmeyen saatler,anlamsız düşünceler ve kalbe verilen 'unut onu' emri.Başarı yüzdesi değişse de zor zanaat.Yürüdüğün yolu geri dönerken mutluluk,sevgi,aşk olmaz sadece gözyaşları,ızdırap ve hüzün kalmıştır.Giderken onları almadın yanına dönüşte onları bulursun sadece.İyi düşün!

Herşey bir yana da 'merhaba' ile başlayan 'Seni Seviyorum' ile taçlandırılan bu tanımsız hisse 'Hoşçakal' yakışmıyor be abi.!

Ahaha başlığa nostaljik bir şekilde gülümsedim.Öyla valla çoğu ilişkiler.Hatta çoğu işi oldu bittiye bağlayıp taçlandırmaylada uğraşmıyor.''Aaaa naber kız gel çıkalım.'' ''Aaa hayatım giydiklerime ne karışıyorsun ?'' ''Seni densiz seniii'' ''ben senle uğraşamam hadi Çaaaaoovvv'' Aşkla hevesin ayrımı yapılmıyor maalesef.

Günümüz ilişkilerinin yaşanma hızı olmuş başlık…

hoşçakalla bitiyorsa
ne ka güzel

Neyse,en azından usulünce gidebilmişler.

Benimki hep kavga ile başladı merhaba ve hoşçakal kullanmayan )

• Hehe
Tepkiler: Aze
Yazı stili o kadar küçük ve farklı ki astigmatım coştu...

merhaba - seni seviyorum- keşke .ın kapanaydı da seni sevmeyeydim.

Geri