Merhaba(lar)

Konu sahibi son olarak 722 gün önce görüldü
Tesekkur ederim arkadaslar.Bu ara da ben yine deklare edeyim kimsenin multisi degilim.Banlanan birisi olsam veya buraya uye olan birisi olsam,yapacagim en ahmakca seyler kovuldugum yere geri gelmek veya sirf kendi kendimi saksaklamak icin ikinci bir uyelik acmak olurdu.

Bilemiyorum ki,nevi sahsina munhasir bir uye oldugumu size nasil kanitlasam.

• Beğen
Tepkiler: W
Tesekkur ederim arkadaslar.Bu ara da ben yine deklare edeyim kimsenin multisi degilim.Banlanan birisi olsam veya buraya uye olan birisi olsam,yapacagim en ahmakca seyler kovuldugum yere geri gelmek veya sirf kendi kendimi saksaklamak icin ikinci bir uyelik acmak olurdu.

Diğer başlıklarda yazmaya başla anlarız. Yoksa sadece merhaba demek için mi üye oldun?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Adam millete cevap vermekten forum içindeki diğer konulara yazamıyor.
Başkan çok eğlenceli forum oyunlarımız var gir biraz, kafanı dağıt
Sizin konunuzu gordum.Forigraflariniz cok guzeldi tebrik ederim.Evet dediginiz gibi bir salsalar soyle sinema,edebiyat ve felsefe bolumlerini tilavet etsek fena degil.Ama surekli bir entrika. Skahhajjsjs

Foto at, boydan

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bence biz bize yıllanmış şarap diyoruz sadece ya. Başkaları köpek öldüren diye bakıyor. Allah aşkına mesela jujuya kim yıllanmış şarap der?
Yaaaaa sen benim gibi tatli birini nerede gordun de laf ediyosun. Tamam forumca biraz psikopat olabiliriz ama nerede bizim gibisi he nerede…

Kardeş juju da dilber ay’a benziyor. Biz yaradılanı seviyoruz yaradandan ötürü
Eyvallah abim.Nickinden belli mubarek bir adam oldugun.Juju abla da iyi bir ablaya benziyor.Bu ara da yasinizi bilmeden abi dedigim,umarim bir saygisizlik etmis olmadim.

Foto at

Geri