Hatem
Elmas Üye
Benim mahlasım multi hunter. Kiminle aşık attığını bilmiyorsun çekirge.Eğer senin dediğin gibi olsaydı bin tane nickle değil aldığı diğer Multi ile devam ederdi. Yazı ve ifade analizin zayıf otur sıfır Sjssj
Aşık atmak: tepişmek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim mahlasım multi hunter. Kiminle aşık attığını bilmiyorsun çekirge.Eğer senin dediğin gibi olsaydı bin tane nickle değil aldığı diğer Multi ile devam ederdi. Yazı ve ifade analizin zayıf otur sıfır Sjssj
Yaw adamla bir sorunumuz yok multi olmasını gerektiren bişey de yok ayrıca kendi gibi olsun Sjsjsjsimdi konuyu okudum da. canınız mı sıkılıyor sizin üyeler? multiyse de multi kimse de kim. serçe çık kız konudan hep senin başınjn altından çıkmış!!
ulan adam kim?ndlfdjj kime kızıyoruz bu üyenin aslı kim? bırakın gelsin nfşjdjYaw adamla bir sorunumuz yok multi olmasını gerektiren bişey de yok ayrıca kendi gibi olsun Sjsjsj
Sana guzelligi getiricez dostum. Hic olmek istemeyeceksin, ulan dunya ne guzel yermis diyeceksin cennete gitmeden ki ilk ara duraga hosgeldin. Simdi gecte arkadaslarimiz seni kutsasin.
Burayi soyle dusun;
Tarkanin olum havuzuna girmesi gibi eger yasama arzun kuvvetliyse sudan cok guclu bir sekil de cikicaksin. Tekrar hos geldin
E tamam nie kendi olmuyor biz napıyoruz ki ?ulan adam kim?ndlfdjj kime kızıyoruz bu üyenin aslı kim? bırakın gelsin nfşjdj
Bana ana avrat sövdü mesela. Ne yapması lazım daha fazla, bin defa banlanması Multi olmasından değil ki. Her defasında forumu terörize etmesi. Defalarca gen-el aftan yararlandi ama yine aynı sonuç.Hata demişsiniz mesela ben bir hata yaptığını görmedim ama kendi gibi olmaması üzücü
Buraya gerçekten yeni biri gelmeyecek bunu biliyorsun değil mi. Burası internetin dibi. Kim niye üye olsun bu saatten sonra.şimdi noldu? allah kurtarsın mı diyoruz yine mi sen mi diyoruz? sonuç ne..
o kadar mı be hocam.. ne bileyim arada birileri gelmişti. belki yine gelir dedim. gözlerim kapıda bekliyordum oysa. ama yüzüme vurdun gerçekleri. GEN GİT BURDAN.Buraya gerçekten yeni biri gelmeyecek bunu biliyorsun değil mi. Burası internetin dibi. Kim niye üye olsun bu saatten sonra.
Ha şunu bilin ya. Olm yeni çocuklar bambaşka platformlarda takılıyor. Biz internet aleminin dinazorlarıyız. Geçen yeğenim amca sen niye snapchat kullanmıyon dedi heves ettim indirdim. Kızım bu ne, bu ne işe yarıyor, nereden paylaşım yapıyoz gibi sorular sordum. En son of amca yeter artık dedi. Lan kendimi Facebook u oğluna sorup öğrenmeye çalışan amcalar gibi hissettim. Çok koydu.Buraya gerçekten yeni biri gelmeyecek bunu biliyorsun değil mi. Burası internetin dibi. Kim niye üye olsun bu saatten sonra.
Valla bilmiyorum bana bi hata yapmadı ama böyle hareketler yapması hoş değil. Erkek adam neyse o olmalıBana ana avrat sövdü mesela. Ne yapması lazım daha fazla, bin defa banlanması Multi olmasından değil ki. Her defasında forumu terörize etmesi. Defalarca gen-el aftan yararlandi ama yine aynı sonuç.
Sen bi büşrasın.. iyi olacak aranız tabiValla bilmiyorum bana bi hata yapmadı ama böyle hareketler yapması hoş değil. Erkek adam neyse o olmalı