Merhaba(lar)

Konu sahibi son olarak 722 gün önce görüldü
Yaw yaptığı hata yok kendi başka olmak istiyor kim kovuyor yeni geldi bizde hoş geldin dedik ama tanıyoruz napalım tanımıyor numarası mı yapalım hayret bişey yaw

simdi konuyu okudum da. canınız mı sıkılıyor sizin üyeler? multiyse de multi kimse de kim. serçe çık kız konudan hep senin başınjn altından çıkmış!!

• Kahkaha
Tepkiler: ne
simdi konuyu okudum da. canınız mı sıkılıyor sizin üyeler? multiyse de multi kimse de kim. serçe çık kız konudan hep senin başınjn altından çıkmış!!
Yaw adamla bir sorunumuz yok multi olmasını gerektiren bişey de yok ayrıca kendi gibi olsun Sjsjsj

Peki yarın Multi alıp geleceğim eğer biriniz bana serçenin multisi derseniz küserim :d

Sana guzelligi getiricez dostum. Hic olmek istemeyeceksin, ulan dunya ne guzel yermis diyeceksin cennete gitmeden ki ilk ara duraga hosgeldin. Simdi gecte arkadaslarimiz seni kutsasin.
Burayi soyle dusun;
Tarkanin olum havuzuna girmesi gibi eger yasama arzun kuvvetliyse sudan cok guclu bir sekil de cikicaksin. Tekrar hos geldin

Bu postu yabana atma haci, kim oldugunun bir onemi olmaksızın

Hata demişsiniz mesela ben bir hata yaptığını görmedim ama kendi gibi olmaması üzücü

Hata demişsiniz mesela ben bir hata yaptığını görmedim ama kendi gibi olmaması üzücü
Bana ana avrat sövdü mesela. Ne yapması lazım daha fazla, bin defa banlanması Multi olmasından değil ki. Her defasında forumu terörize etmesi. Defalarca gen-el aftan yararlandi ama yine aynı sonuç.

• Beğen
Tepkiler: ne
şimdi noldu? allah kurtarsın mı diyoruz yine mi sen mi diyoruz? sonuç ne..

Buraya gerçekten yeni biri gelmeyecek bunu biliyorsun değil mi. Burası internetin dibi. Kim niye üye olsun bu saatten sonra.
o kadar mı be hocam.. ne bileyim arada birileri gelmişti. belki yine gelir dedim. gözlerim kapıda bekliyordum oysa. ama yüzüme vurdun gerçekleri. GEN GİT BURDAN.

Buraya gerçekten yeni biri gelmeyecek bunu biliyorsun değil mi. Burası internetin dibi. Kim niye üye olsun bu saatten sonra.
Ha şunu bilin ya. Olm yeni çocuklar bambaşka platformlarda takılıyor. Biz internet aleminin dinazorlarıyız. Geçen yeğenim amca sen niye snapchat kullanmıyon dedi heves ettim indirdim. Kızım bu ne, bu ne işe yarıyor, nereden paylaşım yapıyoz gibi sorular sordum. En son of amca yeter artık dedi. Lan kendimi Facebook u oğluna sorup öğrenmeye çalışan amcalar gibi hissettim. Çok koydu.

Bana ana avrat sövdü mesela. Ne yapması lazım daha fazla, bin defa banlanması Multi olmasından değil ki. Her defasında forumu terörize etmesi. Defalarca gen-el aftan yararlandi ama yine aynı sonuç.
Valla bilmiyorum bana bi hata yapmadı ama böyle hareketler yapması hoş değil. Erkek adam neyse o olmalı

Geri