Merhaba FS.

Konu sahibi son olarak 1851 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkeze merhabalar. Bağzılarınızın bildiği gibi forumda çok fazla takılmıyorum, bugün giriş yaptığımda ise forumbahane isminin değiştiğini gördüm. Forumsal.net ismiyle birlikte eskileri ve yenileri ile hakkınızda tekrardan hayırlısı olsun diyeyim.

Bildiğiniz üzere çok fazla takılmıyorum aylar veya seneler sonra giriyorum foruma.
Bir ara iş mevzusu vardı, ben biraz agrasif insanım böyle olmamı istemezdim ama yapıcak birşeyim yok kendime hakım olmaya calışıyorum, yeni bir başka işim var artık. : )

Yaşım 26 olacak aralık 05'de bizimkiler tutturdu evlen evlen diye, düşünmeye başladım sayelerinde evlilik bazen zor bazen ise kolay bişey olacak benim için şuan hayatımda kimse yok kim bilir olursada ''Ömürlük'' olur.

Sabah saat 05:00'da uyanacağım uyudum 2 3 saat ama bu saatlerde uyandım çok kötü birşey ve buraya girip bir bakmak istedim, yarın nasıl olacak bilemiyorum bağzen hiç uyumadan işe gittiğim oluyor ve ozamanda uykusuz çalışıp işlerimi bitirdiğimde ise iş yerinde uyuyorum Z~

Hayat Herşeye Rağmen Çok Güzel Yaşamak, Nefes Almak, Nefes Vermek, Temiziyle Ve Kirlisiyle Vb. Nefret Edilecek Birşey Yok Yaşa Ve Gör.

@Kaan Seni görmek güzel bişey.

Üçüncü metin paragraf değil, zarf.

Esra Erol stüdyosu epey geride kaldı yalnız.

Hoş geldiniz, yeniden.

Hoş buldum Gökyüzü. : )

Yine ve yeniden hoşgeldiniz o zaman :)
yasemen hoş buldum sanki görmüştüm seni : )

Üçüncü metin paragraf değil, zarf.

Esra Erol stüdyosu epey geride kaldı yalnız.

Beni zarfa koyma olurmu, ben anlamam pragraf'tan zarf'tan mesaj çekmekten vs biraz anlayış pls. Esra Erol'un sunduğu evlilik programı ve onun gibi programlara son sürat ile karşıyım, ve ben buraya kadın kız vs vs ayarlamak için girmiyorum, öyle bir piyango şeklinde gelip söylüyorsunki : ''Esra Erol stüdyosu epey geride kaldı yalnız.''

Burada aradığım bir kriter, bana uygun, yaşıma başıma işime gücüme aileme kadar anlatmadım, yani anlayacağın arayış içinde olsa idim ''Esra Erol stüdyosu epey geride kaldı yalnız.'' << Lafını doğrular idim anlayışın için teşekkür ederim :cici:

O zaman günaydın.
Hoşgeldin.

Hoşgeldiniz , keyifli forumlar ..

Uyumak güzeldir ya ..:şirine:

Hoşgeldin ve keyifli forumlar dilerim Gökhan :tatlı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri