Merhaba Forum

Konu sahibi son olarak 3760 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rica edeerim
Ben de Yaren =) Forumun kıyıdaki köşedeki üyelerinden biriyim =)

Memnun oldum yaren yaşım 25. Sana abla mı demeliyim bilirsem sevinirim:oy: Bu arada sen gibi tatlı bir insan neden kıyıda köşede kalsın ya olmaz olmaz kalma:ask

Memnun oldum yaren yaşım 25. Sana abla mı demeliyim bilirsem sevinirim:oy: Bu arada sen gibi tatlı bir insan neden kıyıda köşede kalsın ya olmaz olmaz kalma:ask

Ben de memnun oldum Vildan yaşım 28 oldu ocak ayı itibari ile =) ne demek istersen öyle de.Karar senin.

Kıyıda köşede olmayı ben seçtim =) memnunum bu durumdan=) İyi böyle sessiz ,sakin ,huzurlu.

Hosgeldin. Keyifli Forumlar.

Ben de memnun oldum Vildan yaşım 28 oldu ocak ayı itibari ile =) ne demek istersen öyle de.Karar senin.

Kıyıda köşede olmayı ben seçtim =) memnunum bu durumdan=) İyi böyle sessiz ,sakin ,huzurlu.

Peki cici arkadaş diyim o halde:p :ask::oy: en iyisini yapıyorsun belki de :cici:

Hoş buldum yeni diyen herkese gitsin :p

Resmini görmek isterim köpeğin. Bir Embesil nazar değdirmez bak hem. Maşallah demesini öğrendim ben

Hehehe sen de tatlıymışsın baya:p konuşmaların pek hoş:cici: Pc de yok şuan. Telimden atarsam koyarım oldu mu:oy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri