[ merhaba dünya ] (:

Konu sahibi son olarak 4786 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hımm zor. Allah kolaylık versin. Zeus'a da selam söyle=(

zor zor olmasına da laf aramızda "zor problem değil imkansız vakit alır" :D ne salam söylicem ya pandora diye bişey gönderdi eline tutuşturmuş bir kutu biliyor tabiki insanların meraklı olduğunu ah zeus ah elime bir geçirirsem seni sakallarını yolacağım :p

Hımm zor. Allah kolaylık versin. Zeus'a da selam söyle=(

Zeus Prometheusu pek sevmez çünkü insanlık için ateşi çalan odur dağlara zincirlenip her gün Prometheus'un akciğerini bir kartala yedirten Zeustur.Herkül olmasa idi cezası kimbilir ne kadar devam ederdi :D Yalnız Pandora senin için değil insanlık için kardeşin Epimetheus'a gönderildi.Aramıza hoşgeldin Prometheus benim gibi mitoloji delisiysen tam adamını buldun :D

Zeus Prometheusu pek sevmez çünkü insanlık için ateşi çalan odur dağlara zincirlenip her gün Prometheus'un akciğerini bir kartala yedirten Zeustur.Herkül olmasa idi cezası kimbilir ne kadar devam ederdi :D Yalnız Pandora senin için değil insanlık için kardeşin Epimetheus'a gönderildi.Aramıza hoşgeldin Prometheus benim gibi mitoloji delisiysen tam adamını buldun :D

(karaciğer olacak o ama)

herkül'cüğümü severim neden olsa insanlık var içinde (:

benim tanırlardan ödünççaldığım ateşin kusursuzluğunu o pandora'nın elindeki kutunun içinden çıkanlar bozdu :) kutuna sahip çık azcık ya :D

(karaciğer olacak o ama)

herkül'cüğümü severim neden olsa insanlık var içinde (:

benim tanırlardan ödünççaldığım ateşin kusursuzluğunu o pandora'nın elindeki kutunun içinden çıkanlar bozdu :) kutuna sahip çık azcık ya :D

pardon azıcık karıştırmalar yapabiliyorum :D İnsanlara armağan ettiğin ateşin Zeus katında elbet cezasız kalmayacağını biliyorsun.Pandora insanlara olan cezadır zaten Yüce Zeus Hephaistos'a emreydi oda Pandorayı oluşturdu sonuç kadın merakına yenildi :D

olur öyle şeyler :) zaten zeus ne anlar o işlerden benim gözyaşlarım var birkere insanı insan yapan :) pandora da eksik olan :) (onu da tamamlıcaz da bakma şimdi acelemiz yok)

hoş geldiniz iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri